2777
2789

قبول دارید؟ فکر میکنم اکثرمون که تو زندگی مشترک خوشبخت نیستیم دلیلش اینه که تو خونه پدرمون هم یه سری مشکلات جدی داشتیم و داریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربون دهنت الان داشتم به همین فک میکردم توبه عنوان یه دختراصلامهم نیست چه پیشرفتایی داری یاجایگاه اجتماعیت چیه فقط درصورتی توقوم شوهرارج وقرب داری که توخونه پدرتم داشته باشی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

ربطی به خانه پدری نداره ربطش به دیدگاه و نگاه خودمون به مسایل و مشکلات زندگیه چقدر همه چیز رو برای خودمون طاقت فرسا ببینیم یا مشکلات قابل حل .چرا وقتی قرص ارامش بخش میخوریم همه چیز عادی میشه حتی بدترین چیزا هم اعصابمونو بهم نمیریزه .پس مشکل درون خود ماست

سلام

بله 

یه واقعیته

زندگیمون هر کاری که کنیم تاثیر از گذشته امون میگیره

اکثرا اینجوریه......

خانواده فقیر و سخت کوش.....

بچه های سخت کوش و موفقی دارن

خانواده پولدار افسرده....

بچه های افسرده و پولداری دارن

خانواده های منفی باف و مشکل دار......

بچه های بسیار ضعیف و ناراحتی دارن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

من خیلی مشکلات تو خونه پدریم تجربه کردم و خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد خیلی زود بزرگ شدم هیچوقت بچگی نکردم هیچوقت محبت کردن و محبت دیدن یاد نگرفتم چون ندیدم هیچوقت عشق ورزیدن و لوندی یک زن را ندیدم از کجا میخواستم یاد بگیرم وقتی مامان و بابام صبح تا شب جنگ داشتن و الان تو زندگیم خیلی مشکلات دارم حتی شوهرمم تو خانواده خوبی بزرگ نشد