2777
2789

هزینه چقدره؟ اگر کسی خودش و شوهرش سالم باشن خوبه هین روش؟ خصوصی نمیتونم،بهشتی میخام انجام بدم،هزینه جقدر میشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا خانما میگن ک ای یو ای کن، ولی من تا بحال بهش فک نکردم‌ جواب ازنایش شوهرم دیشب اومد،مورفولوژیش ...

مورفولوژی چهار عزیز یکم پایینه حرکت اسپرم چطوره

خسته ام از جنگ با زندگی

فک کنم ۲و خورده ای

این تصویر یک گزارش آنالیز مایع منی (اسپرمگرام) را نشان می‌دهد. برای تفسیر نتایج، به جزئیات مختلفی نیاز است که در این گزارش وجود دارد. در ادامه، برخی از موارد کلیدی توضیح داده شده‌اند:

1. حجم (Volume):  مقدار مایع منی تولید شده است. در اینجا 2.3 میلی‌لیتر است که در محدوده نرمال (حداقل 1.5 میلی‌لیتر) قرار دارد.

2. رنگ (Color): به‌صورت "Milky" (شیری) ذکر شده است که معمولاً نرمال در نظر گرفته می‌شود.

3. ویسکوزیته (Viscosity): ویسکوزیته "Normal" گزارش شده است، که طبیعی محسوب می‌شود.

4. زمان مایع‌شدن (Liquefaction time): 30 دقیقه گزارش شده است. در حالت نرمال باید کمتر از 60 دقیقه باشد.

5. pH: میزان اسیدی یا قلیایی بودن مایع منی است که در اینجا 8 است. مقدار طبیعی معمولاً بین 7.2 تا 8 است.

6. تعداد اسپرم‌ها (Concentration): تراکم اسپرم‌ها 60 میلیون در هر میلی‌لیتر است که از حداقل مقدار طبیعی (15 میلیون در هر میلی‌لیتر) بیشتر است.

7. تحرک (Motility):

تحرک کلی: 68% (که بالاتر از حد نرمال است).

تحرک پیشرونده: 47% (مقدار قابل قبولی است؛ نرمال بیشتر از 32%).

تحرک غیرپیشرونده: 21%.

اسپرم‌های بی‌تحرک: 32%.

8. مورفولوژی (Morphology): تعداد اسپرم‌های با شکل نرمال 4% است. این مقدار پایین‌تر از حد نرمال WHO (بیشتر از 4%) است، اما همچنان قابل قبول است.

9. سلول‌های نابالغ (Immature cells): مقدار این سلول‌ها 2% است که معمولاً نباید زیاد باشد.

نتیجه‌گیری:

به‌طور کلی این نتایج در محدوده نرمال هستند و از نظر تعداد، تحرک و کیفیت اسپرم‌ها شرایط مطلوبی گزارش شده است. با این حال، برای بررسی جزئیات بیشتر و رفع هرگونه نگرانی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

خسته ام از جنگ با زندگی