2777
2789
عنوان

بین ته چین و قورمه سبزی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست
اصلا خودت رو بکش کنار.بگو مهمون شماست خودتون درست کنید اصلاچه خاله ای🤦🏻‍♀️

دوباره شر میشه،حپصله غر زدنای بابامو ندارم

مغزم نمیکشه.

همین بخدا،به همه چیز من گیر میده نمیدونم چه هیزم تری به این زن فروختم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا درس عبرت میشن برات وقتی ازدواج کردی پیش خونواده شوهر هرچند صمیمی باشه حرفی نزنی ..الان ک خالت پ ...

اره بابا تنها مزیتی که داشته تا الان این بوده که یادگرفتم به هیچکی اعتماد نکنم

ناراحت شدم برات اسی🫂حالا کار ب مامانت ندارم. ولی خالت خیلی سواستفاده‌گر و دخالت‌کُن هس. انشالله یه ...

بیخیال🥲❤️من عادت دارم

خیلی خیلی،اخه اون خرفی که رفته به داداشم از زبون من گفته،دروغ بوده من همچین حرفی نزدم اصلا.

کلا به همه چیزم گیر میده

از ارایشگاه رفتنم بگیر تا لباس پوشیدن و سلیقه غذایی و...هرچی که فکرشو بکنی

اره بابا تنها مزیتی که داشته تا الان این بوده که یادگرفتم به هیچکی اعتماد نکنم

آفرین .اینم یاد بگیز کسی ک پشت سرت حرف بزنه جاش پشت سرت پس بذار تا میتونه گناهات بشوره 

من اوایل عروسی مث شما بودم با خونواده همسر الان مجبور شدم باهمه کات کنم اگه از اول خشک بودم باهاشون کار ب قط رابطه نمیرسید بعضیا جنبه دردل و رفت امد ندارن

بیخیال🥲❤️من عادت دارمخیلی خیلی،اخه اون خرفی که رفته به داداشم از زبون من گفته،دروغ بوده من همچین حر ...

❤️متاسفم. منم مشکل داشتم. با مامانم و داییم. یه مدته از دستشون راحت شدم. تو هم یه روزی ازاد میشی. 

..
محل نکن کلا..اوف چقد بدم میاد از اونجور خاله های فضول

کاری ندارم  بهشون...

فکرکن یه دست کت و شلوار خریدم،بابام که بابامه گیر ندادبابت کوتاه بودن کت

خالم و شوهرش گیر میدادن بهم😐میگفتن ما روت غیرت داریم اینارو نپوش...

یا مربیم گفت حیف که با استاد مرد کار نمیکنی اگرنه یکی هست خیلی خوب اموزش میده خصوصی و...یهو خالم پرید تو حرفمون که خوبه خوبه همینو کم داریم نمیخواد

بیخیال🥲❤️من عادت دارمخیلی خیلی،اخه اون خرفی که رفته به داداشم از زبون من گفته،دروغ بوده من همچین حر ...

منم جاریم ب اون جاری حرفی زده بود ک من اصلا نگفته بود میخاست بینمون بهم بزنه واسه اونم توضیح دادم ک من نگفتم دیدم همچنان دوست داره باوز کنه ک من زدم الان دارم دروغ میگم منم با ۲تا کات کردم تو توهم خودشون بمونن 

آفرین .اینم یاد بگیز کسی ک پشت سرت حرف بزنه جاش پشت سرت پس بذار تا میتونه گناهات بشوره من اوایل عروس ...

اره والا گناه من شسته میشه...عیبی نداره

ازین زورم میگیره که مامانمم پشت اوناس اخه

کاری ندارم بهشون...فکرکن یه دست کت و شلوار خریدم،بابام که بابامه گیر ندادبابت کوتاه بودن کتخالم و ش ...

بس ک حسودن نمیتونن پیشرفت ادمو ببینن...بهش بگو سرت از قمبل ما بکش بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من بودم نون خشکم نمیزاشتم🤣

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞