2777
2789
الان بخاطر تحقیر و طعنه نمیتونم تمرکز کنم رو درس مدام حرفشون تو مغزم تو گذشته تو اشتباهات

من مهر امسال قبول شدم با 34سن 

و ب قول خودت کلی تحقیری ک تا این سن نتونسته بودم برم سر کار

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیت خوندید نمیدونم چرا انقد کند پیش میرم

کند میری چون داری میخونی یاد بگیری  و کتابهایی هست ک قبلا اصلا نخونده بودی 

منم همینطور بودم تازه من هیچ منابعی تا دو سه هفته بعد اومدن دفترچه نداشتم ....کاش همون موقع پک میخریدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
کند میری چون داری میخونی یاد بگیری و کتابهایی هست ک قبلا اصلا نخونده بودی منم همینطور بودم تازه من ...

من پک خریدمم اما هنوز عمومی رو تموم نکردم واقعا چیز زیادی تا زمان آزمون نمونده

کند میری چون داری میخونی یاد بگیری و کتابهایی هست ک قبلا اصلا نخونده بودی منم همینطور بودم تازه من ...

واقعا ب خودکشی فک میکنم چقد دیگ مورد تمسخر قرار بگیرم ک تو هیچی نشدی

من پک خریدمم اما هنوز عمومی رو تموم نکردم واقعا چیز زیادی تا زمان آزمون نمونده

هنوز دفترچه نیومده که 

من اینجوری میخوندم  تخصصی اختصاصی و عمومی؛اول لون کتابهاییشک برام قابلدرک تر بود میخوندم تستش میزدم خلاصه نوسی و نکته هاش مینوشتم 

میرفتم درس بعدی . 

3تا درس هم کلا حذف کردم

واقعا ب خودکشی فک میکنم چقد دیگ مورد تمسخر قرار بگیرم ک تو هیچی نشدی

تو کتک هم میخوردی؟من هم کتک هم جزوه هام میریختن و پاره میکردن ؛چراغ روم خاموش میکردن ؛بیش از 500میلیون تو حسابشون بود ولی1میلیون ندادن پک بخرم 

گلم تلاش کن معلمی نشد بانک ؛بانک نشد ؛کارمندیو....

تو کتک هم میخوردی؟من هم کتک هم جزوه هام میریختن و پاره میکردن ؛چراغ روم خاموش میکردن ؛بیش از 500میلی ...

خیلی زندگی سختیه نمیدونم چرا انتظار دارن هر کی لیسانس داره سریع بره سر کار

ینی کل درسارو خوندید پس تو چن ماه؟

تقریبادو ماه وقت بود 

منظورم اینه نیومدم اول کامل عمومی بخونم بعد کامل تخصصی . 

مثلا این هفته دو سه تا عمومیا میخوندم هفته بعد دو تا اختصاصیها و بعد تخصصی