یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین نمیگم ازدواج بده ازدواجم مثل پدر مادر خوب،بچه ی خوب،خواهر برادر خوب خیلی هم عالیه باعث پیشرفت و ارامشت میشه ولی دیگه آدم درست درمون پیدا نمیشه شوهر من خیلی اخلاق خوبی داشت الان هرچی میگذره بخاطر شرایط مالی از بس زحمت میکشه و ب جایی نمیرسه بیشتر وقتا قاطیه خودمم ک شاغلم همیشه میگم کاش مجرد بودم میومدم خونه غذای گرم،خونه تمیز نه شوهری نه بچه ای ک هی غر بزنن و مدام باید بهشون سرویس داد! قبول کن متاهلی خییییلی سختتر و پیچیده تر از مجردیه
خواهر شوهر منم امسال ۳۱ سالش میشه ولی انقدر با اعتماد بنفسه اصلا کسی جرات نمیکنه ازش بپرسم چرا ازدواج نمیکنی همچین از خودش تعریف میکنه بیا ببین میگه من طبیعی خوشگلم همه جای صورتم خوشگله نچراله بخدا آنقدر گفته منم باورم شده خیلی خوشگله درصورتی که خیلی معمولیه نه زشته نه خوشگل اعتماد بنفستو بالا ببر