2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 154 پست
باید در توانش باشه که قبول کنه.مگه همین ۱۴ تا رو داره بده؟

میگه ندارم باید داشته باشم آخه 14 تا خیلیییی کمه خدای نکرده خدای نکرده چیزیم بشه میگن نصفش مکنن میشه 7 تا شمشم که ارزشش پایینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه کسیو خوشبخت نکرده خواهرم ۶۵۰ تا بود جدا شده ی دونم نگرفته من ۱۱۴ تا زدم گوش شیطون کر داریم زند ...

همونکه راحت جدا شد دنیایی ارزش داره 

اگه شوهرش خوب بود میموند

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
همونکه راحت جدا شد دنیایی ارزش داره اگه شوهرش خوب بود میموند

ن مهریه کرفت ن هیچی منظورم اینه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آره کمه حرفتو عوض کن آیه خدا نیست ک عوض نشهو اگه قبول نکرد بدون اوت دوستت نداره

مقصر خانواده خودمن میگفتن 72 تا نگفتن اینم میگه من ندارم برام مهم نیست 14 تا با شمش 100 گرمی

آره کمه حرفتو عوض کن آیه خدا نیست ک عوض نشهو اگه قبول نکرد بدون اوت دوستت نداره

مقصر خانواده خودمن میگفتن 72 تا نگفتن اینم میگه من ندارم برام مهم نیست 14 تا با شمش 100 گرمی

میگه ندارم باید داشته باشم آخه 14 تا خیلیییی کمه خدای نکرده خدای نکرده چیزیم بشه میگن نصفش مکنن میشه ...

مال من ۴۰۰ تا بود.هیچی نتونستم بگیرم.بار دوم با ۱۴ گرم طلا ازدواج کردم خودم خواستم خانواده همسرم میگفتن کمه ولی برام مهم نبود چون میدونستم به کی بله میگم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آره حرفتون قبول دارم ولی میترسم اون شمشم نزنه شمشم ارزشش پایینه هیچیم نداره ولی خیلی زرنگه

ببینید گفتم دنبال این حرفها نباشید ....

اگه میتونی شرط طلاق بگیر....

وقتی میگی زرنگه احساس میکنم  مسابقه و مبارزه هستش ...

ولی میتوانم توجیه کنم که بنده خدا کمتر خودش بدهکارت کنه...

مهریه خوشبختی نمیاره 

مهریه رو کی داده کی گرفته 

شاید جملات بالا درست باشند 

ولی وجود یک مهریه معقول نیازمند هست 

مثلاً با نرخ امروزی حداقل از 50تا به بالا 

شما هم اسی با منطق و سیاست با خانواده و‌نامزدت صحبت کن 

اگر نپذیرفتن از خانواده ت بخواه بجای جهیزیه بهت طلا بدن 

و حتما سعی کن پشتوانه ای داشته باشی 

هیچکس از آینده خبر نداره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ن مهریه کرفت ن هیچی منظورم اینه

خب میدونم 

منم میگم چون مهریه اش بالا بوده 

در ازای بخشیدنش راحت طلاق گرفته 

فک کن شوهر بد باشه ،مهریه هم کم باشه،خب میتونه مهریه رو بده تا آخر عمرش هم اذیت کنه و طلاقش نده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
همونم نزدیک ۸۰۰ ۹۰۰ میلیونه کی داره آخه بیخیال منم ۷۲ تا ولی شوهرم هیچی نداره همشو بخشیدم نمیخوام از ...

آره همین ولم نکرد باهام موند تلاش کرد آمد جلو خیلی خوبه پناه برخدا 

استارتر منم مخالفم چون مهریه ی خودمم کمه و منم از اول راضی نبودم گفتم بعد ازدواج قدرم رو میفهمه جبران میکنه هیچی که نمیفهمن طلبکارم هستن یه آدم درست یه خونواده ی درست پیدا کن که خودشون شعورشون برسه حداقل ۱۰۰ تا رو بزارن ،من کلی گفتم مهریه خوشبختی نمیاره ولی الان و هزار بار دیگه میگم مهریه کمم خوشبختی نمیاره اگر قراره مهریه ات کم باشه باید ۵ تا حق قانونی رو بهت بدن اگر موافقت نمیکن ببین اون خونواده کلا مشکل دارن متاسفانه زمان خودم من حالیم نبود ولی الان میفهمم چه خبطی کردم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕