2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 154 پست

مهریه فقط بدرد حق طلاق میخوره

اگه مهریه بیشتر نمیزنه حتما و صدرصد حق طلاق رو بگیر

بگو من دوستت دارم و مهریه کم زدم

تو هم دوست داشتنت رو با دادن حق وحقوق بهم اثبات کن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
استارتر منم مخالفم چون مهریه ی خودمم کمه و منم از اول راضی نبودم گفتم بعد ازدواج قدرم رو میفهمه جبرا ...

اخه دوست پسرم بوده هیچی برام کم نزاشته تلاش کرده خودم سر ترم ولی وضعیتم نابوده نمیتونم مجرد باشم از اینور گیر افتادم میشه بگی مهریت چقدر بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببینید گفتم دنبال این حرفها نباشید ....اگه میتونی شرط طلاق بگیر....وقتی میگی زرنگه احساس میکنم مساب ...

آره میگه ندارم بزنم میگه از کجا بیارم همینا بسه میترسم اسم حق طلاق بیارم چون نمیزنه و همه چیو بهم میزنه میگه تو هدفت مهریه وطلاقه بعدشم اگه یه روزم بخام جدا شم هیچییی نداره بده الان یه حقوق کارمندی ساده داره با ماشین 200 ملیونی 

مهریه خوشبختی نمیاره مهریه رو کی داده کی گرفته شاید جملات بالا درست باشند ولی وجود یک مهریه معقول نی ...

آره به مامانم گفتم طلا بده خودشم گفتم وام دادن طلا بخر باباشم سرویس میخره خودمم دارم الان بهشم گفتم هیچ وقت میفروشم فقط برای خونه میفروشم اونم به نامم بزن گفت چشم گفتم نگی برای خونه بزن که نمیزنم

آره به مامانم گفتم طلا بده خودشم گفتم وام دادن طلا بخر باباشم سرویس میخره خودمم دارم الان بهشم گفتم ...

پس جهیزیه رو باهاشون توافق کنید که اونها بدن 

شما هم چندتکه ساده ببر 

ببین ازدواج یک توافقه 

نباید سنگینیش روی هیچ کدوم از طرفین باشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
آره میگه ندارم بزنم میگه از کجا بیارم همینا بسه میترسم اسم حق طلاق بیارم چون نمیزنه و همه چیو بهم می ...

اصلا حرف جدا شدن و اینا رو نزنید

ببینید اهل  زندگی کردن باشه ،عالیه

ببینید

اهل نماز واقعیه

اهل کار و لقمه حلاله؟

دعا کنید مهربان باشه

تو سختی ها وناملایمتی ها ...زود از کوره در نره و شروع به فحاشی و....کنه

این ها که گفتم ظاهرا برا افرادیه از دو طرف که اهل خودسازی و آخرت باشند....

برید مشاوره قبل ازدواج 

این اقا مشکل اعتماد کردن داره 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

به عنوان کسی که مهرم ۱۴ تاس راهنماییت میکنم بیشترش کنی حتما هرجوری شده 

قدر که نمیدونن هیچ تا جاییکه بشه تو سرت هم میزنن بی احترامی میکنن هرچی هم شد میگه مهرتو میدم برو طلاق میدم و دیگه برنمیگردم بهت 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

خیلی مذهبیه نمازش اول وقته مهربونه

این چیزا ملاک خوب بودن طرف نیست 

منم همسرم همین بود ولی کار به جدایی کشیده 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

پسرعاقلیه که خودشو زیر بار چیزی که در توانش نیست نمیندازه. مهریه زیاد خوشبختی نمیاره و جلوی طلاقم نمیگیره . اینایی هم که بهت میگن کمه و زیادش کن و پافشاری کن اگه نامزدیت بهم خورد دلشون نمیسوزه برات. من فکرمیکنم خیلی دوسش نداری که ازین فکرا داری میکنی

من بخاطر مهریه بهم خوردالان پشیمونم

فدای سرت کسی که همون اول اولش حمایت نکنه از شما همون بهتر بره دیگه پشتش هم نگاه نکنه دنبال بهونه بوده وگرنه مردونه قبول میکرد