2777
2789
عنوان

دیشب مادر بزرگم زنگ زده میگه غذای فرداشب با تو

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 48 پست
[QUOTE=365047785] اینبارم بخاطر بقیه که دوستشون دارم درست میکنم ولی واقعا دلم میخواد یه مدت نه ببینم ...

قربونت عزیزم برام کار و اشپزی زیاد سخت نیست ولی از رفتارش خیلی بدم میاد خیلی فرق میزاره بین بقیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر بزرگی که فرق بذاره بین نوه هاش باید اینجوری باش رفتار کردوگرنه دو لقمه غذا که چیزی نیست

دقیقاااا من انقدر ازش متنفرم که میبینمش استرس میگیرم یکم درک و شعور نداره واقعا کی بشه دیگه ول کن من یه نفر بشه

یاد مادر بزرگه خودم افتادم نذر میکرد بعد میگفت نذر کردم سروین فلان روز آش بپزه

خو نذر میکنی از خودت مایه بذار لعنتی😬🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همون دیگه وقتی قبول میکنی توقع ایجاد میشهباید از یجایی شروع کنیبنطرم همین امروز بگو نمیتونموقتی میگی ...

خودمم میگم خوبه زنگ بزنم بگم کمرم درد میکنه شبم جایی مهمونیم حتی دلم نمیخواد ببینمش 

اتفاقا ازین نذرا کرده😂

این مادر بزرگا رو باید ۹بذاری دم در بیان ببرن

منکه چن ساله سیفونو کشیدم

هرسال اشک تمساح راه میندازه کاش سروین آشتی بود یلدا میومد خونمون

من هی سکوت کردم ایندفه گفتم مامان بهش بگو همون یه دفه که اناناس و اجیل و همه چی چیدی رومیز برا یلدا 

عکسشو گرفتی 

بعد نذاشتی لب بزنیم همه رو بردی قاییم کردی 

بسه

خدا شاهده نذاشت لب بزنیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مادر شوهر منم از یه ماه پیش گفت به جاریات گفتم امسال نیان خونه ما. یعنی که یعنی. منم گفتم خونه خودمون می مونیم. بعد پریشب زنگ زده به شوهرم خواهر برادرات می‌خوان بیان مواد بیارم زنت برامون کیک درست کنه. بدون اینکه ما رو هم دعوت کنه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

این مادر بزرگا رو باید ۹بذاری دم در بیان ببرنمنکه چن ساله سیفونو کشیدمهرسال اشک تمساح راه میندازه کا ...

بخدا منم دلم میخواد قطع ارتباط کنم جوری که ن ببینمش نه حتی صداشو بشنوم واقعا ادم سمیه نه فقط برا من فقط با ۲ ۳ نفر خوبه سالمه سالمه ولی هرموقع منو میبینه انتظار داره مثلا من برم برم کارای خونشو بکنم میگه نمیتونم درصورتی که یکی از عمه هام همه کاراشو میکنه ولی به منم غر میزنه اخه مثلا من چیکاره ام از صب تا شب سرکارم حتما شبم برم برای اون که در طول شبانه روز فقط خورده و خوابیده کار کنم تاحالا یه خاطره خوش ازش نداشتم واقعا خودشون خجالت نمیکشن توقع بیجا دارن