2777
2789
عنوان

سلام یه سوال

93 بازدید | 19 پست

اگر یک اقا با یک خانم از فقط برای رفع تنهایی و محبت کردن و صحبت به صورت تلفنی بین خودشون‌ محرمیت بخونن و‌محرم بشن اشکال داره ؟ البته راهشون دور باشه 

به نظرم دختر و پسر ها به جای دوستی که گناه داره با خانم هایی که شرایط محرمیت دارند و‌اذن پدر نیاز ندارند مثلا خانم هایی که پدرشون فوت کرده یا مطلقه یا بیوه هستند محرمیت بخوانند و برای رفع تنهایی البته هدف اصلی ازدواج باید باشه ولی کسانی که قصد ازدواج ندارند یا شرایط ازدواج ندارند و تنهان به جای دوستی بروند اینکار کنند تا به حرام نیفتند چون یک کلمه شوخی با نامحرم طبق حدیث  در قیامت هزارسال زندانی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا با یه برگه کاغذ و امضا حرام و حلال مشخص میشه؟به نظر من فرقی بی دوستی و صیغه خوندن نیست فقط صیغه ...

اولا نیاز به برگه نیست پشت تلفن میتونن خودشون بخونن بعدم بین دوستی و صیغه خیلی فرق هست در دوستی مدت مشخص نیست و طرف میتونه دختر را کول بزنه ولی در صیغه شما از قبل مشخص میکنید دقیقا جه مدت میخواین با هم باشید در دوستی دختر دوشیزه رو با وعده ازدواج بدون اطلاع پدر میتونید کول بزنید ولی در صیغه پدر دختر باید اجازه بده و ۶ر کسی نمیتونه صیغه بشه و‌ دختر های پدر دار باید پدرشون اجازه بده در ضمن وقتی خدا میکه صیغه حلال ولی دوستی حرام حتما به حکمتی داره