2777
2789

من امروز ده روزه عقب انداختم سه روز پیش آز دادم منفی بود علائم خاصی هم نداشتم فقط روز موعدم بشدت کمردرد داشتم جوری که انگار پریود بودم فقط خونریزی نداشتم 

امروزم از صب حالت تهوع گرفتم 

اینم بگم اولین بارمه عقب انداختم قبلنا سر 28 روز پریود میشدم 

امکان بارداری هست

من دقیقا همین مشکلو داشتم فهمیدم پرولاکتین بوده

میشه بیشتر توضیح بدی 

راستش همه خواهرام پرولاکتین دارن یجورای ارثیه بین ما اما خودمو نمیدونم دارم یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی راستش همه خواهرام پرولاکتین دارن یجورای ارثیه بین ما اما خودمو نمیدونم دارم یا ...

پرولاکتین هورمون شیردهی ، که توی یه شرایط خاص مثل استرس و ... بی دلیل بالا میره و باعث قطع یا بهم ریختگی پریود میشه

حتما برو آزمایش بده و پیگیری کن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
پرولاکتین هورمون شیردهی ، که توی یه شرایط خاص مثل استرس و ... بی دلیل بالا میره و باعث قطع یا بهم ری ...

باشه عزیزم مرسی 

فقط همون ازمایش پرولاکتین بگم؟