2777
2789
عنوان

خانمایی که واردن به اینستا یه سوال دارم من زیاد سر در نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست
سوال من اینه مرا اون مدت اون خانمو اینستا میذاشت ولی الان یه شخص دیگه رو؟ ممکنه به ارتباط بیشتر و پ ...

ببین منو

وقتی مینویسه فلانی لایک کرده پست رو ، دلیل نمیشه با اون ادم خیلی در ارتباط بوده باشه

تو اینستای من لایک یه کسانی رو نشون میده که همو دنبال میکنیم اما با یسریاشون حتی یکبارم چت نکردم . 

و تو وقتی اون ادم رو از دنبال کننده ها یا دنبال شونده ها حذفشون کنی،دیگه نشون نمیده کدوم پست رو لایک کرده

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین منووقتی مینویسه فلانی لایک کرده پست رو ، دلیل نمیشه با اون ادم خیلی در ارتباط بوده باشهتو اینست ...

برو زیر یه پستت رو نگا کن میزنه مثلا سارا لایک کرده و مثلا 20 نفر دیگه... الان اسم اون سارا بعد 5 ماه که نگا اینستا شوهرم کردم نیست و مثلا مینویسه ناصر و 20 نفر.. و این ناصر پیام‌های جدید ی زد و بدل شده دیروز.. در حالیکه قبلا چت این دختر و شوهرمو نمیدیدم و حذف میکرد

برو زیر یه پستت رو نگا کن میزنه مثلا سارا لایک کرده و مثلا 20 نفر دیگه... الان اسم اون سارا بعد 5 ما ...

نبابا لایک به پیام دادن مربوط نمیشه

درضمن تو بزن رو اون مثلا ۲۰ نفر دیگه،احتمالا اسمش اونجا باشه،البته اگه انفالو نشده

نبابا لایک به پیام دادن مربوط نمیشهدرضمن تو بزن رو اون مثلا ۲۰ نفر دیگه،احتمالا اسمش اونجا باشه،البت ...

نه میگم چرا قبلا اول اسم این دخترو میگفت الان یه شخص دیگرو، ممکنه بخاطر اینه که ارتباطش ن قطع شده باشه؟

نه میگم چرا قبلا اول اسم این دخترو میگفت الان یه شخص دیگرو، ممکنه بخاطر اینه که ارتباطش ن قطع شده با ...

ن ربطی نداره اخه لایک کردت ربطی به در ارتباط بودن نداره،ذهنتو درگیر نکن

اون زیر کسایی میفتن که تو فالوشون داری ربطی به اول و اخر لایک کردن یا نکردن نداره

خب چرا یه کس دیگه ای جز نفر اول لایک شده نبود و دقیقا همون شخصی که شک داشتن بهش.. با کلی دعوا بعد چندماه الان با کمال تعجب اسم یکی دیگه شده و شکم به یقین تبدیل شده