2777
2789
عنوان

امروز یه کار زشتی کردم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 31 پست
آره یه چیز دیگه هم بهت بگم میدونی واژه فضول از فضل میاد یعنی کسی که همش میخواد اظهار فضل و برتری کنه ...

چه باااااحاللالا تا حالا فک میکردم حرف یکم زشتی باشه ولی معنی جالبی داشته حال کردممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره میدونم😎اومدم یه ذره نصیحتم کنین هدایت شم

حرصم گرفت لعنتیییی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

کلا نمیدونم چرا مغازه دارا گارد دارن نسبت به مشتریا خب طرف نپسندیده خوشش نیومده یا میگی ممنون و میای ...

باز من انقدددد رعایت میکنم

ینی فروشنده بگه برید پروف کنید میگم نمیخواستم مثلا گرونه یا فلان بعد میگه نههه برید میرم تو اتاق پروف وایمیسته فو کنه پروف کردم که دست رد به سینش نزده باشم😂بعد ملت جوگیر اومدن مدافع فروشنده شدن درمقابل من

کارت زشت نبود چون میگی که دختره هم پسند نکرده بود شلوار روعین من خواستی به یکی خوبی کنی😅اولش گفتی ک ...

نه بابااا😂😂😂

هموننن باز بعضیا از منم فرشته ترن اومدن تو کامنتا مدافع فروشنده شدن🤣🤣🤣

باز من انقدددد رعایت میکنمینی فروشنده بگه برید پروف کنید میگم نمیخواستم مثلا گرونه یا فلان بعد میگه ...

دقیقا منم اینجوریم اصلا پرو نمیکنم وقتی خوشم نیاد یا الکی گرون باشه

اره دیگه واقعا زور نیست حتما ادم چون رفته توی مغازه خرید کنه ازشون

دقیقا منم اینجوریم اصلا پرو نمیکنم وقتی خوشم نیاد یا الکی گرون باشهاره دیگه واقعا زور نیست حتما ادم ...

اره منم دارم رو خودم کار میکنم با اعتماد به نفس تر باشم تو این موضوع واقعا بارها رفته تو پاچم یا تو رو دربایستی خریدم در حالیکه میبینم ملت میان انقد راحت میبینن و میگن نپسندیدم و میرن من حتی روم نمیشه بگم بیار نگاش کنم😂