دعوا نکنید پاچه نگیرید خدایی جنبه داشته باشیددد😔😂
من میخواستم دو تا شلوار لی بخرم واسه خودم یه مغازه اف زده بود شلواری که ارزون ترینش مثلا یه تومنه اینحا ۴۰۰ واقعاااا شلوار قشنگی بود و اصن اون قیمت تعجب آور بود خریدمش، حتی بعد ک رفتم مغازه های دیگه من به فروشنده های دیگه نشون دادم گفتم جنسش عالیه تعجب کردن چرا اینجوریه،اینم مدل به تورم خورد دیگه،یه مدل میخواستم رفتم ی مغازه ای گفت ما اف زدیم همه این شلوارا ۷۰۰ تومن گفتم خب بازم تخفیف داره و اینا یه دختره جوون بود گفت ننههه این فلانقد بوده و.. یه خانم مسن اونور رو صندلی نشسته بود کاری نمیکرد فقط نشسته بود، منم از رو صمیمیت و سادگی و بی منظور مثلا خواستم بگم چیز ارزون تور زدم یا مثلا شنام تخفیف بده دیگه شلوارو نشون دادم ب فروشنده گفتم اینو چن گرفته باشم خوبه؟نمیدونم چی گفت بعد من قیمتو که گفتم بدون اینکه اصن نگاه شلوار کنه حس کردم لجش گرفته یا هر چی گفت این جنسو من خودمم انقد نمیخرم که بخواد جایی بفروشه و اصن نگاه شلوار نکرد من خیلی بی منطور بودم بعد دیدم یه دختره از تو اتاق پروف بیرون اومد نگو دختره خانم مسنه بوده یهو خانم مسننه گفت کو شلوارشو ببینم!!بعد نشون دادم. گفت عهههه چه خوببب دختر من از صبح داره میکرده هیچی پسند نکرده اینو از کجا گرفتیی گفتم بیرون پاساژ و..یکم سخت و پیجده بود تا آدرس دادم طول کشید منم تعریف کردم از قیمت و جنس درین حد که گفتم خدایی قیمتاشون عالیه و عالیم بود، شلوارم داشت نگا میکرد دیدم دختره داره انقدددد بد و با اخم نگاه میکنه انگار داره به جاریش تیکه میندازه گفت اینو باید دم دستیش کنی جنسی که من دارم با این قیمت میدم سه سال ضمانت داره گفتم آره میدونم قیمت شمام خوبه ولی رنگ دلخواه مو نداشتید اگه پیدا نکردم اون رنگی من میام از همینجا یه رنگ دیگه واسه قیمت خوب تون برمیدارم و واقعا همین قصدو داشتم بعد دیدم ازین لبخندا که با نگاهش میگه بروگمشو بیرون بهم زد و گفت باااشه عزیزممم و پاشو میزد به زمین و قرمز شده بود😂😂😂😔منم خودمو عادی گرفتم با لبخند گفتم خدانگهدار پشت سرم یه صدایی اومد نمیدونم راجب من چیزی گفت یا نه😂خلاصه. متاسفانه فک کنم مشتریش پرید البته اونجادیدم دختره بیرون اومد از پروف شلواره پسندش نبود
من تهران نبستم قیمتا رو با شهر خودتون مقایسه نکنید بوس