2777
2789

شوهرم 3 روز اونجا بستری بود 

دیروز موقع ترخیص 

کاراش تموم شد 

آخرش یه خانم پرستار اومد . اولش کلی دعای خیر کرد برای شوهرم . بعد هم گفت هر مشکلی داشتین به من زنگ بزنین 

من در خدمتم 

شمارمو یادداشت کنید .. 

شوهر منم رییس بانکه 

منم داشتم وسایلشو برمیداشتم . شوهرم سریع رفت گوشیمو درآورد داد بهم گفت شماره خانم فلانی رو تو گوشیت سیو کن 

منم سیو کردم . حالا باش تا بهت زنگ بزنیم 

اصلا مشکل شوهرم همچین حاد هم نبود

بعد خب باید تحت نظر دکتر باشه 

کلی هم پرستار ما تو دوست و فامیل داریم حالا چرا اومد شماره بده من متوجه نشدم 

یعنی این سه روز ما اونجا بودیم 

اینا همش در حال شوخی و بگو و بخند و ...خدایی هم وسط اون همه درد و مریضی چهارتا شوخی نکنن داغون میشن 

خدا به همشون سلامتی بده 

این خانم هم حتما نیتش خیر بود 

اما حرکت شوهرمو دوس داشتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس بابا هیشکی عاشق شوهرت نمیشه آدمایی مثه شما نمیزارن ما ی ذره ام راحت باشیم اگ یهویی چشممونم ب شوهرت بیفته فک می‌کنی عاشق شدیم 😂 

داداش منم پرستاره بعضی وقتا شماره میده شماره هم میگیره ی ویژه بسیار طبیعیه

اون پرستاره من بودم 

شوهرت تنها بردپیت سطح کشور بود خواستم برا خودم کنمش

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

ببین بخاطر موقعیت اجتماعی همسرت ازین دردسرا زیاد داری ، شماره دادن و گرم گرفتن اون پرستار هم ب خاطر این بوده ک پسفردا روزی ی کاری داشت تو بانک پارتی داشته باشه چیزی بیشتر از این نیست 

شوهرت مگ چی داره ک پرستار میخواست شماره بده

ببین ما که رفتیم بستری شد ..شبش یه سوپروایزر داشتن شوهر منو شناخت قبلا ازش وام گرفته بود بعد واقعا شوهرم خیلی مردم دار و کار درسته 

اونم به کل همکاراش سفارشش رو کرده بوده 

نمیدونم شاید به همون دلیل این بنده خدا هم میخواسته کمک کنه

شاید چون همسرت مدیر بانک هست خواسته راه ارتباطی باز کنه براش کاری راه بندازه بد به دلت راه نده عشقم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من حس میکنم به خاطر اینکه شوهرت رییس بانکه 

والاع منم اگه بتونم با یه رییس بانک یه پارتی بازی بهم بزنم دریغ نمیکنم ،والاع وام گرفتن سخت شده 😄😄😄😄

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نترس بابا هیشکی عاشق شوهرت نمیشه آدمایی مثه شما نمیزارن ما ی ذره ام راحت باشیم اگ یهویی چشممونم ب شو ...

نه بابا ...هزار تا شماره خانم تو گوشی شوهرم هست 

اصلا شغلش ایجاب میکنه 

من خودمم شاغلم میدونم بیرون بودن و کار کردن این چیزاش طبیعیه 

ولی ببین حرکت شوهرمو دوست داشتم 

اگه شماره رو خودشم سیو میکرد برام فرقی نمیکرد