2777
2789
بعد تا نشستیم جاریم حس مالکیت داره به شوهرم منم زنم خب لجم میگیره، هی میگه بچه هام دلشون برا عمو شون ...

مبگفتی بچه هات شاید سهمی داشته باشن ولی تو هیچ ربطی بهش نداری که باز بخواد سهم داشته باشی

بعدم مگه شوهرم شئ که بخواد مالک داشته باشه و کسی سهیم باشه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبگفتی بچه هات شاید سهمی داشته باشن ولی تو هیچ ربطی بهش نداری که باز بخواد سهم داشته باشیبعدم مگه شو ...

خب دیگه از اول رید به زندگیمون انقد حس مالکیت به شوهر من داره، هی میگه آخه فلانی داداش منه آخی فلانی یادته میرفتیم فلان جا باهم؟ 

شوهرم نذاشت بیشتر بشینیم که جواب بدم از من ترسید حالم بد شه ولی اومدم خونه بدتر بودم، اونم الان کپیده راحت

اونی که بخواد نفهمه الانم نفهمیده و از نظرش بازم تو زود رنجی.ول کن بابا بقیه رو زندگی خودتو بچسب.

راست میگی اشتباه کردم نمیخواستم زندگیم بوی قهر بده تا کی میخواست ادامه پیدا کنه تا چند سال موش و گربه بازی، ولی اشتباه کردم سه بارم استخاره بد اومدا 

همسرت از این ابراز مالکیت چه برداشتی و احساسی داره

اگر اونم خوشش نمیاد

بزار جز جز کنه جاریت

والللللا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

همیشه گفته‌ام بازم میگم 

دیدی شوهرت با خانواده اش قهره دخالت نکن اصلا اشتی نده 

چون دقیقا همون ادم برمیگرده تورو میسزونه و پشیمونت میکنه از کرده ات 

یعنی هزاررررر بار دیدم تو همه هم همین اتفاق میوفته زنه اشتی میده بعد میان رو سر زنه خراب میشن حرصش میدن 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همیشه گفته‌ام بازم میگم دیدی شوهرت با خانواده اش قهره دخالت نکن اصلا اشتی نده چون دقیقا همون ادم برم ...

کاملاااا موافقم 

خود من چند وقت پیش برادر شوهرم با پدرشوهرم بحثش شد 

دعوای ناجوری شد و تا زد و خورد رفت 

اصلا دخالت نکردم 

بعد هی ناراحت بودم پیش وجدان خودم که چرا پشت پدرشوهر نبودم 

همین دیشب اینقدر از دست پدرشوهر ناراحت شدم که با خودم گفتم همون خوب شد دخالت نکردم و خودمو کنترل کردم الکی دل نسوزونم

کاملاااا موافقم خود من چند وقت پیش برادر شوهرم با پدرشوهرم بحثش شد دعوای ناجوری شد و تا زد و خورد رف ...

دقیقا همینه الان اگه اشتی میدادی هم ناراحت رفتار پدر شوهر بودی هم داشتی برا خوبی که کردی و نفهمیدن میسوختی 

اینجوری حداقل اون سوختنه رو نداری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقاااا اینقدر بزنن تو سر کول هم تا خسته شن به من چه والا😁

والاع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40