2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره هستیم تعریف کن چیشد؟

من از بعد عروسیم حدود ۲.۵ سال با یه جاری سمی و برادرشوهر قهر کردیم به هزار و یک دلیل که طولانیه، بعد مدتها پدر شوهر مادرشوهرم واسطه شدن امشب بریم خونشون من احمقم شوهرم راضی نمیشد من برای اینکه دل پدر و مادر شاد بشه رابطه برادرا اوکی بشه شوهرمو راضی کردم

برای اینکه یه زن بدبختم، با کلی استعداد و هوش گیر چه آدمایی افتادم

حرفتو قبول دارم عزیزم. 

ولی بنظرت الان چیزی جز سلامتی خودتو نی نی مهمتر نیس  حرف ها و زر زدن های دیگرون باد هوا فراموش میشه ولی لحظات سلامتی شما اگه از بین بره تا آخر عمر جفتتون هست رو بدنتون

من از بعد عروسیم حدود ۲.۵ سال با یه جاری سمی و برادرشوهر قهر کردیم به هزار و یک دلیل که طولانیه، بعد ...

اول اینکه دیگه هیچ وقت این اشتباه رو نکن.اونا به حال خودشون رحم نمی‌کنن دلشون نمیسوزه نگران هم نیستن تو دل میسوزونی؟؟

مطمئنا از کرده ات پشیمون شدی.

خب بعدش؟؟

بعد تا نشستیم جاریم حس مالکیت داره به شوهرم منم زنم خب لجم میگیره، هی میگه بچه هام دلشون برا عمو شون تنگ شده... فلانی جان کی خونه ای بگم بیای خونه ما... شوهرمم میگه نیستم اصن... منم گفتم فعلا تو این شرایط نمیریم جایی 

بعد میگه باشه ولی ما هم از شوهرت یه سهمی داریم .....همین طوری نمیشه ک

بعد خودش شوهر داره و دو تا پسر دست از سر زندگی من برنمیداره

بعد تا نشستیم جاریم حس مالکیت داره به شوهرم منم زنم خب لجم میگیره، هی میگه بچه هام دلشون برا عمو شون ...

می‌خواسته جلو مادرشوهر زبون بازی کنه 

شما زیاد حساسی 

با یه لبخند ملیح میگفتی چششششممم جاری جان دعوت کن میایییممم😁

اول اینکه دیگه هیچ وقت این اشتباه رو نکن.اونا به حال خودشون رحم نمی‌کنن دلشون نمیسوزه نگران هم نیستن ...

خیلی هم پشیمون نیستم چون هی میگفتن تو زود رنجی تو حساسی که بهم خورده اما امشب همه دیدن کرمشو همهههه و به همه ثابت شد تا آخر عمر دیگه قطع رابطه ایم 

اما الان تو این شرایط به بچم که فکر میکنم میگم حتی اینم ارزش نداشت برا بچم