2777
2789

[QUOTE=365238699]مرسی تزت قشنگم من همش به عواقبش فک میکنم و لال میشم این کار بشدت اشتباهه  موفق باشی دو

دقیقا منم مثل شما بودم 

همش میگفتم من فلان حرفو بزنم جنگ میشه و ...

بعد یاد گرفتم اصلا نباید اینطوری باشم 

منو شما به خاطر تربیتمون همش میترسیم

[QUOTE=365238699]مرسی تزت قشنگم من همش به عواقبش فک میکنم و لال میشم این کار بشدت اشتباهه موفق باشی ...

وای دقیقا چقدر خوب منو فهمیدی

تربیت بشدت غاط و خفقانی داشتم حق هیچگونه جوتب دادن نداشتم وگرنه بشدت کتک میخوردم توسط مادر روانیم

الان جواب میدی واقعا جنگ میشه یا اینا تصورات ذهنمون هستن؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا چقدر خوب منو فهمیدیتربیت بشدت غاط و خفقانی داشتم حق هیچگونه جوتب دادن نداشتم وگرنه بشدت کت ...

منم تربیت خفقانی داشتم ولی نه در حد کتک 

مثلا تا میومدم حرفی بزنم خالم بهم چشم غره میرفت که چیزی نگو و ...

حتی الان که ۴۰ سالمه گاها باز چشم غره هاشون هست🤦

نمونش اینکه یه بار نشسته بودیم دور هم تو جمع خانواده خودم و زن داییم داشت می‌گفت دوست دارم یکی برام لیف ببافه😏

حالا طرف سه تا عروس داره خودش که بلدن کار بافت و بهشون کلی محبت می‌کنه و مثلا می‌ره سفر میلیونی براشون سوغاتی میاره 

یهو خالم زد به پهلوی من که تو بگو من برات میبافم🥴

منم از رو ناچاری گفتم من میبافم ولی دلم راضی نبود 

بعدا هم به خالم گفتم که من با ۲۸ سال سن اگه بخوام خب خودم میگم دیگه شما برای چی منو مجبور کردید و ...

بعد که رو خودم کار کردم مثلا امروز تو همون جمع بودیم دایی بزرگم که زیاد تیکه میندازه بهم گفت بدنت درد می‌کنه از بس تو خونه دراز کشی کلا و کار نمیکنی😏 حالا داییم پزشکم هست خیر سرش و این طرز حرف زدنشه 

منم با خنده گفتم واااا پس کارای خونه منو کی انجام میده؟؟؟؟

والا دوست دارم اینقدر داشته باشم که کسی رو داشتم کارای خونه رو انجام بده هااا ولی ندارم متاسفانه 😁

وای دقیقا چقدر خوب منو فهمیدیتربیت بشدت غاط و خفقانی داشتم حق هیچگونه جوتب دادن نداشتم وگرنه بشدت کت ...

ببین من شرایط زندگی شما رو نمیدونم گلم ولی برای خود من اهمیت نداره که جنگ میشه یا نمیشه 

تو این همه مدت فقط به بار جنگ راه انداختم و اونم با جاریم بود که از اونموقع هم دیگه رفت آمد نکردم باهاش 

البته طوریم شد که همه حقوق به من دادن نه جاری😏

منم تربیت خفقانی داشتم ولی نه در حد کتک مثلا تا میومدم حرفی بزنم خالم بهم چشم غره میرفت که چیزی نگو ...

وای وای جقدر بدمم میاد ازین جور ادما دقیقا دیدم مگه مامانت نبود که خالت اظهار وجود میکرد؟ 

من جواب دادنم خوبه یهو جوابی نیدم طرف خشکش میزنه هیچ جوابی پیدا نمیکنه بده اما تاحایی بتونم زبون به دهن میگیرم 

شعور ادما به تحصیلاتشون نیست منم دقیقا یه همچین جوی بودم از بچگی همه مسخرم. میکردن و تحقیرم میکردن و بدتر و من حق جواب و دفاع از خودمو نداشم چون مامانم میومد جوری میزد و میرید بهم که جلو همه بهم بخندن و نابود بشم غرور و روانم برای همین باهاش قطع رابطه کردم یه شیطان به معنای واقعی از دشمنم دلسوزی دیدم اما ازون نه واگذارش کردم به خدا یدجور تقاص کاراشو ببینه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین من شرایط زندگی شما رو نمیدونم گلم ولی برای خود من اهمیت نداره که جنگ میشه یا نمیشه تو این همه م ...

جو من خیلی پروعن در حدی ک من علنا برده میدونستن اما دقیقا منم یبار جنگ راه افتاد درحالی ک حرفم اصلا ابدا بد نبود انا بعد اون هم ترسم ریخت هم طرف حساب کار اومد دستش که دیگه ساکت نمیمونم بخوام بدجور به حسابش میرسم