2777
2789
عنوان

بعد از چندسال میخایم بریم مشهد مادرهمسرمم میگه منم با شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 26 پست
دیگه یه اتاقه توی هتل بچه کاری نمیکنه که زیاد حساس نباش گلم

یهو خوابش ببره بچم بره خدایی نکرده از تخت بیوفته یا از جایی آویزون بشه بیوفته همه چیز باز گردن من میوفته که برای راحتی خودش مامان مارو برده حالام خقشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا قابل اعتماد نیس یهو خوابش میبره یا یهو حواسش پرت گوشی میشه

وای چی بگم بد موقعیتی گیر کردی اگه مث مادرشوهر من باشه اصلا دلم نمیخواد ی قدم باهاش بردارم چون میخواد رئیس باشه

وای چی بگم بد موقعیتی گیر کردی اگه مث مادرشوهر من باشه اصلا دلم نمیخواد ی قدم باهاش بردارم چون میخوا ...

توروخدا برام دعا کنید از لین ساختمون برم خیلی خستم خیلی داغونم له له نه بخاطر مسافرت بخاطرکل مسائل زندگی کثیفم

خب بچه یک سالو نیم دیگه از تخت نمیوفته که گلم🤦مادرشوهرت چند سالشه؟؟؟

چرا این خیلی شیطونه همش میخاد از یه چیزی بره بالا و پایین و بپر بپر و ازین جور کارا نمیدونم فک کنم بین پنجاه تا شصت