2777
2789

سلام نمیدونم چ حسی دارم احساس درک کردن داشته باشم یا به خودم بگم نکنه منم پیر بشم بخام با بچم برم زنش نزاره

داستان از اونجایی شروع میشه که ما و خانواده همسرم تو یه ساختمانیم 

بعد چندسال حوس مشهد کردم 

شوهرم یه کوپه دربست گرفته چون یه دونه بچه دارم یه جای خالی هم داریم الان مامانش گیر داده منم میام باهاتون 

الان من دوتا مشکل دارم یک تکلیف هتل چی میشه مثلا ژه اتاق سه تخته اصلا راحت نیستم 

دو دلم میخاست دیگه ایندفعه رو یه سفر خانوادگی بریم

سه مانانش خیلی اروم  راه میاد و اصلانم جایی رو نمیشناسهو اگه ازش چشم بردارم گم میشه 

الان من با به بچه تو بغل چکار کنم دلمم خیلی میسوزه براش کلی هم پولدارنا اما پدرشوهرم حال و حوصله گشت و گذار نداره و نمیبرش همش میندازش گردن ماعه بدبخت 

شوهرت تک فرزنده؟ 

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم به خاطر خدا اگر اهل اذیت کردن نیست ببرش فقط به خاطر رضای خدا

اگرم اهل این هست که سفرت رو دور از جون کوفتت کنه نبر بپیچون اما اگر بردیش فکر کن مامان خودته باهاش کیف کن اروم برو و ی وقتایی هم تنهایی برید اگر دیدی خوش سفر بود بازم ببر اما اگر اهل غر و نق بود کمتر برو باهاش

بخدا جرعت ندارم تا خونه مامانم برم چون خونه خواهرش یه محل نزدیک محل مامانه منه سریع باهامون قهر میکن ...

نگین بهش وقتی میرین اونجا. بعد برای مشهد به نطرم ببرین گناه داره. ولی کلا سعی کنید هر جا میخواین برین بهشون پیش پیش خبر ندین

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

بخدا جرعت ندارم تا خونه مامانم برم چون خونه خواهرش یه محل نزدیک محل مامانه منه سریع باهامون قهر میکن ...

نظر همسرت چیه اینجور وقتا که میگه منم میبردین خونه ی دخترم

به نظرم به خاطر خدا اگر اهل اذیت کردن نیست ببرش فقط به خاطر رضای خدااگرم اهل این هست که سفرت رو دور ...

چی بگم والا من تو این زندگی همیشه از خودم و خواسته های قلبیم گذشتم این دفعه هم میگذرم 😭😭

همسرمه که کل اخبار زندگیمونومیبره میزاره کف دستشون بخدا از این اخلاقش ذلع شدم حتی ساعت حرکتمونم میدو ...

ببینم با خانوادش ی جا زندگی میکنید؟همسرت رفتارش با خانوادت پطوره؟خیلی چیزها رو بسنج و اگر کار همیشون هست بالاخره نباید از خودتم بگذری راستش شما ی جوری نوشتی متن رو که ادم فکر میکنه دوست داری بیادش اما خودت بسنج ببین تو زندگی همش شما گذشت میکنی ایا اصلا مهربونیات به چشم میاد و ... خیلی چیرا رو در نظر بگیر و اگر نخواستی ببریش ی جوری به همسرت بگو دلم میخواد تنها بریم زن و شوهری 

همسرمه که کل اخبار زندگیمونومیبره میزاره کف دستشون بخدا از این اخلاقش ذلع شدم حتی ساعت حرکتمونم میدو ...

بردار ببرش و هر روز یه بار ببرش حرم 

بعدم بچتو بزار پیشش تو هتل و خودت با همسرت راحت برو بیرون

ببینم با خانوادش ی جا زندگی میکنید؟همسرت رفتارش با خانوادت پطوره؟خیلی چیزها رو بسنج و اگر کار همیشون ...

اخه می‌دونی چرا چندسال پیش باز این بساط رومون پیاده کرد شوهرم رفتیم وخیر خوشی برگشتیم بعد همه خواهراش شاااااکی و دعوا که حالا که تو یه ساختمونین کل خرج سفرتونو بابای ما داده چرا ما رو نمبره وکلی باهامون دعوا راه انداختن خیر ندیده ها درصورتی که قسم میخورم از اونا همسر من بیشتر براشون خرج کرده