2777
2789

قبلا حس زیبا بودن داشتم ولی الان ی مدته فشار زیادی روم بوده بشدت داغون شدم . 

دلم میخاد ی تغییری تو ظاهرم ایجاد کنم ک بهم حس زیبایی بده . 

ب جز رنگ مو و مژه چه پیشنهادی دارید ؟ 

چه سرم پوستی خیلی پوستتون شفاف و سر حال کرد ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اعتماد به نفس ترو کاکتوس داشت. الان هلو میداد

دیونه ای یا بچه سالی ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرم آبرسان خوبهسرم ویتامین E

چه برندی گلو 

سرم آبرسان خوبهسرم ویتامین E

چ برندی گلم

منم همین حسو داشتم یه بافت بزن،مدل موهاتو عوض کن کرلی کن چندروز یاهرچی که دوسداری

موهام بشدت ضعیف شده خودش فر هست . 

اما بافت بزنم دیگه ضعیف تر میشه دلم میخاد این مدت فقط برسم ب موهام 

روغن و تونیک بمالم شاید یکم بهتر شد . 

میفهمم چی میگی بنظرم یه باشگاه برو یا کلاس رقص، روحیت که خوب بشه میبینی همچنان زیبایی

شایدم ب قول شما روحیم خوب نیست ... 

ب نظرت باشگاه بهتره یا ورزش تو خونه ؟ 

شیدینگ لب انجام بده

چهرت نچرال زیباتر میشه

با میتونی موهاتو بافت بزنی 

یا مدل ابروهاتو تغییر بدی

یا موهاتو چتری پرده ای کوتاه کنی

واسه پوستتم شبا زودبخواب قندمصنوعی رو ترک کن روزانه هفت یا شش لیوان اب بخور براشای ارایشی و روبالشتیتو هفته ای ی بار بشور 

کرمپودر نزن با میکاپ نخواب از روبالشتی ساتن استفاده کن دتاکس بخور پوستت شدید شفاف میشه

دوتا بافت ریز جلوی صورت خیلی مشکلی نداره عزیزم یا بافت مرواریدی

اره .... راست میگی اگه کم باشه خوبه 

خودمم یکم سر حال میشم 

برا شستشو مشکلی نداره ؟

چ مدت میمونه ؟

شایدم ب قول شما روحیم خوب نیست ... ب نظرت باشگاه بهتره یا ورزش تو خونه ؟

ورزش تو خونه که اصلا نمیتونه بهت کمک کنه، برو باشگاه 

عزیزم مشکل از روحیته، تو زیبایی خودتو داری، الان بخاطر فشار هایی که به خودت آوردی روحت خستس، روح خسته خودشو تو چهرتون نشون میده…

شیدینگ لب انجام بدهچهرت نچرال زیباتر میشهبا میتونی موهاتو بافت بزنی یا مدل ابروهاتو تغییر بدی یا موه ...

آفرین گل گفتی همین قند و فست فود قطع کنم خودش خیلی کمک می‌کنه . شبا هم حتما زود بخابم . 

شیدینگ لب درد نداره؟ 

لیفت ابرو هم فک کنم خوب باشه