ان شاءالله همه بچه ها سلامت باشن و تو عالم بچگییشون خوش باشن بچه های شماهام زود زود خوب بشن بتونید عناب امسال و پیداکنید کهنه یعنی بیشتر از یکسال نباشه باهاش رب عناب درست کنید روزی سه وعده بدید تا۲۰ دقیقه هم هیچی نخورن اثر کنه هم برا تب خوبه هم عفونت سینه گلو لوزه گوش ... همه رو میبره توی کرونا ی دکترگیاهی برا مریضا تجویز میکرد من حتی بچم ویروس اسهالم بگیره همینو میدم جدا از پدی لاکت و اینا
فقط ی خواهش دارم لطفا وقتی هم خوب شدن تا دوهفته رعایت کنید چون ناقل هستن مهمونی نرید فضاهای سر بسته نبرید الان چه دوره سختی دارید نذارید ی خانواده دیگه این دوره تلخ و تجربه کنه یا مثل دکتر رفتن که مجبورید برید اگر ماشین دارید داخلش منتظرباشید تا نوبتتون بشه سریع برید و برگردید یا ندارید جایی منتظر باشید هواتهویه میشه یا بیرون مطب توی راهرو باشید و اینکه هم بچه و هم همراهای بچه ماسک بزنید اگه بچه نمیتونه خودتون حتما بزنید چون قطعا خودتون ناقل هستید چون همه بچه ها که میان بیمارنیستن شاید چکاپ میخوان بشن مثل بچه خودم
یا مثلا دکتر گوارش بردم واسه حساسیتش و مدفوع بلغمی نمیدونستم بچه تب دار و .. هم میارن فکر میکردم اینجور موقع ها همون دکتر اطفالشونو میبرن و اون مادر نگفت بچم تب داره بچتون نزدیک نشه و دوروز بعد بچم ویروس گرفت و جونمون گرفته شد
خودم دورازجون بچم بیماربشه یک ماه خانه بازی مهمونی نمیرم بجاش میبرم بیرون دوچرخه بازی یا خانوادم با ماسک میان بازی میکنن چون اگه اونام ازش بگیرن دوباره چرخه ادامه دار میشه باز به ضرر بچه خودمه
سرماخوردگی اونم ی بار واسه مغز خوبه اخلاطش تخلیه میشه البته ن با دارو شیمیایی ،گیاهی فقط ولی متاسفانه الان کرونا سرماخوردگی انفولانزا ... همه شبیه هم و قاطی پاطی شدن و این سختش میکنه خواهش میکنم رعایت کنید و بخاطر سلامتی بچه هامون به دیگران هم توصیه کنیم رعایت کنن و این چرخه ادامه دار نباشه و هم حیب دکتر و داروسازها بی پول بشه