2777
2789

یکی از اقواممون مرده با وجود 3تا بچه خیانت کرد زنه داغون شد ولی خب زنه رفت پیش روانشناس و اینا بعد دیگه همه چیو زد به نام خودش و برگشته سر زندگیش و الان مرده رو داره خوب کنترلش می کنه و الان چند ساله اوکین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من با خری بهش پیشنهاد میدادنه نمیگفت از دخترای فامیلشون تا دختر عمه مطلقه خودم فهمیدم باهمشون بوده سری اخر مچشو گرفتم با دوستاش زن میبردن خونه. ابروشو بردم 

همه چیم گرفتم دارم جدا میشم

نمیدونم چرا واقعا خیانت می کنن اصن درکش برام سخته چرا نتونسته به کسی که 3سال باهاش بوده متعهد بمونه ...

دروغ چرا پسره خیلی سرتر بود دختره ازش بزرگ تر و خیلی نچسب بود دوس پسر من ازش متنفر بود و خیلی خوشحال شد از جداییشون

شوهر من با خری بهش پیشنهاد میدادنه نمیگفت از دخترای فامیلشون تا دختر عمه مطلقه خودم فهمیدم باهمشون ب ...

الهی بگردم 🥺

با اینکه مطمئنم قوی تر از این حرفایی ولی پیش مشاور برو حالا تماس تصویری یا جلسه حضوری ولی برو خیلی کمکت خواهد کرد 

دروغ چرا پسره خیلی سرتر بود دختره ازش بزرگ تر و خیلی نچسب بود دوس پسر من ازش متنفر بود و خیلی خوشحال ...

ولی خب پسره نباید وقتی شرایط رو دیده باهاش وارد رابطه میشده که بعد 3سال کات کنن یا همون اول باید جدا میشده بعد می رفته با یکی دیگه 

دوست پسرت فقط😂

ولی خب پسره نباید وقتی شرایط رو دیده باهاش وارد رابطه میشده که بعد 3سال کات کنن یا همون اول باید جدا ...

اتفاقا. دوس پسر منم همین حرفو زد

ولی ذات نر همینه بعد سه سال یادش اومده اونی که میخواسته نبوده،هر چند دختره اصرار بر ازدواج داشت شایدم برا همین جدا شدن چون پسره بگیر نیس

الهی بگردم 🥺با اینکه مطمئنم قوی تر از این حرفایی ولی پیش مشاور برو حالا تماس تصویری یا جلسه حضوری و ...

مرسی گلم ولی خیلی زیاد شده نصف ملت دارن خیانت میکنن یکی از بیشعوری یکی بخاطر حسادت یکی برای انتقام چون چشم دیدن خوشی بقیرو ندارن

اتفاقا. دوس پسر منم همین حرفو زدولی ذات نر همینه بعد سه سال یادش اومده اونی که میخواسته نبوده،هر چند ...

باور کن اینجور پسرا به شدت بیشعورن و باید اصن اطرافتم نزاری باشن  اصن بهش فک می کنم سرم درد میگیره