2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 28011 بازدید | 1362 پست
اسی قسم خوردی ولی هم قیمتشو گفتی هم زود اسم پیجتو گفتی پس نگو تبلیغ نیس صادق باشی طرفدارات بیشترمیشن ...

چراانقدر دیدگاهتون تیرست؟؟؟

چرا قبل مرف سوال نمیپرسین که مدیون طرف نشین؟یاحدااقل یکم نگاه نمیکنید شاید من چیزی گفتم تو تاپیکا 

1 من گفتم داستان تخیلی نیست تو پیجم پستش هست خود طرفم کامنت گذاشته

2 جلوتر گفتم فکر نمیکردم بازدید بخوره اگه عیبی نداره کارمو معرفی کنم و همه از خوش قلبیشون حمایت کردن 

شاید ساده باشه از نظرتون اما من از هرچیزی می‌گذرم جز تهمت به فکر روز حسابم باشین 

درضمن بقول خیلیا گیرم تبلیغ چرا نمیتونیم خوشی یه انسان و ببینیم؟و هی دنبال زدن تو ذوقشیم؟

بقران این دیدگاه شما به من آسیبی نمیزنه ولی به خودتون و ایمانتون چرا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراانقدر دیدگاهتون تیرست؟؟؟چرا قبل مرف سوال نمیپرسین که مدیون طرف نشین؟یاحدااقل یکم نگاه نمیکنید شای ...

مظلوم نمایی نکن من کی گفتم داستانت دروغه؟ ازطرفی خودت داری پیجتو تبلیغ میکنی بمن میگی قضاوت نکن  منم گفتم صادقانه تبلیغ کن قسم نخور .

مظلوم نمایی نکن من کی گفتم داستانت دروغه؟ ازطرفی خودت داری پیجتو تبلیغ میکنی بمن میگی قضاوت نکن منم ...

تو کی هستی که من برات مظلوم بازی دربیارم؟از کلامت مشخصه چیزی برای گفتن برات نموند درضمن میون این همه محبت دیدگاه شما برام ذره ای ارزش نداره

تو کی هستی که من برات مظلوم بازی دربیارم؟از کلامت مشخصه چیزی برای گفتن برات نموند درضمن میون این همه ...

میدونی چرا الان عصبیی؟چون حرفم دقیقا درست بود .ازمن به تونصیحت صادق باشی همه بهت اعتمادمیکنن .نگوتبلیغ نمیکنم بگو کاراموتبلیغ میکنم هرکی دوست داشت بیاد ببینه .