ariana_m مدیر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 عنوان چرا تاپیکو تعطیل کردید | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 78 پست میتونم بپرسم چرا؟ من از عصر از شدت اضطراب دارم دیوونه میشم الانم ب همین دلیل بیدارمچندنفر اومدن راهنمایی کنن خواستم جواب بدم دیدم تعطیل شده:)میسپرم بخدا...تاپیکای بدتر تعطیل نمیشه بعد یکی واقعا مشکل داره تعطیل میکنین متاسفم امروز | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariana_m مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 تاپیک قبلیتون رو دیدم فکر نمیکنم اتفاقی افتاده باشه چندان خودتونو ناراحت نکنید اخه الان خون میادولی همون لحظه خون نیومد یساعت بعدس اومد باز خوب شد الان بلز اومد
ariana_m مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 مگه انگشت کردی تو خودت؟ اگر اره بله اسیب دیده نه انگشت نکردم داخل فقط روشو ساییدم ولی محکم
morelife عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 31 اخه الان خون میادولی همون لحظه خون نیومد یساعت بعدس اومد باز خوب شد الان بلز اومد خونش روشنه ؟
ariana_m مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 خونش روشنه ؟ اره:(((ممکنهدهم اسیب دیده باشه ولی کامل پاره نشده باشه؟ اخه اصلا چیزی نرفت توش ولی خون میاد
سپیدش عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 406 ولا اعصابم خورد شد اونهمه تایپ کردم پرید.ببین عصر رفتم دستشوییاین مدت ترشحات زیادهمنن خیلی وسواسمهرد ... احیانا سابقه عفونت نداری؟فکر نمیکنم آسیب دیده باشی من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...
ariana_m مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 احیانا سابقه عفونت نداری؟فکر نمیکنم آسیب دیده باشی یمدت زیاد ادرار میکردم با یکم حس سوزش.مامانم گفت عفونت باشهداحتمالا سفکسیم بخور. چندروز خوردم بهتر شدم دیگه نخوردم. ولی خوب چون ایندفعه دست ساییده بودم و یساعت بعدشم خون اومد میترسم مال اون باشه نه عفونت اخه چرا قبلش نمیوند
morelife عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 31 ممکنه به خاطر شستن محکم واژن تون زخم شده باشه و یه درصد کمی ممکنه آسیب جزئی باشه
ariana_m مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1869 ممکنه به خاطر شستن محکم واژن تون زخم شده باشه و یه درصد کمی ممکنه آسیب جزئی باشه پس یعنی ب..کارت سالمه؟
خواهرشوهرتون۱۳۸۳ عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 1631 ولا اعصابم خورد شد اونهمه تایپ کردم پرید.ببین عصر رفتم دستشوییاین مدت ترشحات زیادهمنن خیلی وسواسمهرد ... از من میشنوی زود برو دکتر تا نامه بدن با حداقل بگن که اسیب با دست بوده وکیلم...❤️
نگینسایت عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1840 اخه الان خون میادولی همون لحظه خون نیومد یساعت بعدس اومد باز خوب شد الان بلز اومد تایم پریودی نیست؟
bayahiti عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 203 یمدت زیاد ادرار میکردم با یکم حس سوزش.مامانم گفت عفونت باشهداحتمالا سفکسیم بخور. چندروز خوردم بهتر ش ... نیاز به اینهمه سابیدنم نیستا
سپیدش عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 406 یمدت زیاد ادرار میکردم با یکم حس سوزش.مامانم گفت عفونت باشهداحتمالا سفکسیم بخور. چندروز خوردم بهتر ش ... ببین تا جایی که من میدونمواسه آسیب به هایمن یا همون بکارت حداقل اندازه یه بند انگشت باید وارد بشه حالا نمیدونم اشتباه میکنم یا نهولی خب گاهی اوقات عفونت باعث خونریزی میشه من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...