2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین حالم بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست
میدونم میدونم منم میخوام دیگه دوستش نداشته باشم ولی نمیدونم چطور اخه هر روز مجبورم ببینمش میخوام با ...

سخته ولی نرو سمتش

دیدیش؟نگاهش کن یه نگاه عادی و به کارت ادامه بده

تنها راه نجات

باشگاه

کار

درس

رسیدن به خودت

وقت گذروندن با دیگران

مسیحی ام✝️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخلاقت دستشه..بخوای نتیجه متفاوت بگیری باید متفاوت رفتار کنی..بجا اینکه بلانسبت خر شی خرش کنی اونم ب ...

نمیخوام خرش کنم میخوام کلا علاقه ای بهش نداشته باشم فقط داره بهم اسیب میزنه هیچوقت نفهمیدم واقعا ازم خوشش میاد یا نه 

چرا پسرا اینطوری شدن واقعا حتی دیگه این تکنیک ها هم روشون انگار اثری نداره قبلا نادیده میگرفتی به خو ...

اره منم فهمیدم هیچ ارزشی ندارم واسش یه چیزی میگه ولی عملش هزار برابر با حرفاش فرق داره واسه همین میخوام کلا ازش دست بکشم میخوام وقتی میبینمش هیچ حسی نداشته باشم مثل خودش بی تفاوت

نمیخوام خرش کنم میخوام کلا علاقه ای بهش نداشته باشم فقط داره بهم اسیب میزنه هیچوقت نفهمیدم واقعا ازم ...

نکات منفیشو برای خودت پررنگ کن..به چیزا مثبتش فک نکن

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
سخته ولی نرو سمتشدیدیش؟نگاهش کن یه نگاه عادی و به کارت ادامه بدهتنها راه نجاتباشگاهکاردرسرسیدن به خو ...

خیلی سخته ولی باشه مرسی تمام سعی خودمو میکنم 🤍

خیلی سخته ولی باشه مرسی تمام سعی خودمو میکنم 🤍

ببین من یه زمانی کل جونمو زندگیمو روحمو تعریحاتمو دوستامو مدیون یه دختر کردم که الان ولم کرده رفته

خودمم دخترما اون رفیقم بود خیلی دوسش داشتم ۶ سال باهاش فاب بودم ولی ولم کرد خیلی راحت خواستم بگم کسی ارزش جنگیدنو نداره اگه میخوای موفق باشی رها کن..

مسیحی ام✝️
ببین من یه زمانی کل جونمو زندگیمو روحمو تعریحاتمو دوستامو مدیون یه دختر کردم که الان ولم کرده رفتهخو ...

اوهوم واقعا بهم با کاراش اسیب میزنه دیگه نمیخوام بهش توجه کنم بسه هر چقدر سیریش کردم خودمو:)