2777
2789
عنوان

با نامزدم برم شمال به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 60 پست
من همسرم خونه مجردی داشت و دوران عقد اکثرا اونجا بودیم با هم و حتی مهمان دعوت میکردیم و ...ولی تا چن ...

دقیقا بعضیا از روی منطق حرف نمیزنن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اتفاقا خوبم اعتماد دارن ولی خودم نمیرم چون مرد اگ خیلی دوستم داشته باشه نا خودآگاه جذب میشه همون کش ...

جذب میشه اما تا خودت نخای مجبور ب کاریت نمیکنه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا منو همسرم یک سال دوست بودیم یک سالو چند ماه عقد بودیم ولی من تا چندین ماه بعد ازدواج هنوز باکرد ...

خب این از خوبی شوهرت بوده ک تونسته تحمل کنه بهت احترام گذاشته

من بیشتر وقتی رو میگم ک عقد نکردن و نا محرمن و ب پسر غریبه اعتمادی نیست که بعد اینک کارشو انجام بده کات کنه و بره 

از اینا زیاد شنیدم حتی تو همین سایت

وگرنه همونایی ک عقد کردن انگار زن و شوهرن فقط ی جشن عروسی هست ک بعضیا نمیگیرن و اگ هم کار ب جای باریک برسه مهم نی 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

حالا مگه معیار علاقه شده اون تیکه گوشت و فتح کردنش؟ علاقه ی واقعی یه چیز دیگست ن ک تا خلوت شدید ببخش ...

حققق

جذب میشه اما تا خودت نخای مجبور ب کاریت نمیکنه

خب دیگ بستگی ب این داره چقد براش با ارزشی و ک ب حرفت گوش کنه و برای اون سخته تحملش

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خب دیگ بستگی ب این داره چقد براش با ارزشی و ک ب حرفت گوش کنه و برای اون سخته تحملش

درسته🤌❤️

خب این از خوبی شوهرت بوده ک تونسته تحمل کنه بهت احترام گذاشتهمن بیشتر وقتی رو میگم ک عقد نکردن و نا ...

عزیزم سایت ولش کن 

من میام تو سایت انگار سوار ماشین زمان میشم میام دهه ۴۰

افکار اکثرا مال عهد قلقلک میرزاست 

من دوران دوستی هم خونه همسرم میرفتم ولی اتفاقی نیوفتاد 

الان اینجا بگم بهم میگن ال بودی و با بودی و ...

درسته🤌❤️

ولی همه مردا ک اینطوری نیستن حرف من اینه بخاطر همین میگم ریسکه 

اونی ک از ته دل دوست داشته باشه اینطوریه و میگ وقت برای این چیزا زیاده بعد عروسی و .. 

اما بعضی پسرا نه .... لا.شی هستن و اعتمادی نیست برای همین میگم با دوس پسر نرن

بعدشم مگ خودت نگفتی کارای بد بد کردین  خب ی جور دیگش انجام دادین دیگ 😂😑 بازم طاقت نیاوردین 

ولی همه مردا ک اینطوری نیستن حرف من اینه بخاطر همین میگم ریسکه اونی ک از ته دل دوست داشته باشه اینطو ...

طبیعیه خب منم وقتی تو رابطه بودم حالا یه لب و بغلو داشتیم نمیشه کاریش کرد😂

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ولی همه مردا ک اینطوری نیستن حرف من اینه بخاطر همین میگم ریسکه اونی ک از ته دل دوست داشته باشه اینطو ...

معاشقه و شیطونی ک جزئی از عاشقیه بوس بوسی و بغل اصلا فک کن کسی ک با تموم وجود عاشقشی کنارت باشه بوس و بغلش نکنی نچلونیش

طبیعیه خب منم وقتی تو رابطه بودم حالا یه لب و بغلو داشتیم نمیشه کاریش کرد😂

خب دیگ اینا بخاطر کشش دو طرف بهم هست😂😂

معاشقه و شیطونی ک جزئی از عاشقیه بوس بوسی و بغل اصلا فک کن کسی ک با تموم وجود عاشقشی کنارت باشه بوس ...

همون نمیشه کنترل کرد  بعد میگن خوی حیوانی داری