2777
2789
عنوان

با نامزدم برم شمال به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 60 پست
مامانم پیچوند بابامو

پ.رده اینا براتون مهم نی تو خونوادتون؟

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده من کلا سختگیر نیستن… من مجردی با دوستام ترکیه اینا میرفتم…

مساله سختگیری نیست، یه کمی احساسات تو کنترل کن، کمی آهسته تر بالام جان،

نامزدی برای شناخت هست، سفر دو نفره به وقت اش.

کارای بد بد

الان هنوز با دوس پسرتی  یا نه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

واااا چه ربطی داره؟؟؟؟

دو جنس مخالف کنار هم باشن طبیعیه  کشش پیدا کنن کار ب جاهای باریک برسه خب

پ.رده اینا براتون مهم نی تو خونوادتون؟

عزیزم من تا بعد از عقدم باکره بودم هرکس دست خودشه شاید تو و خونوادت توی تو نبینن ک بری مسافرت چون گند میزنی و از دست میدی همه چیزو وگرنه چطور میشه مهم نبود اما ب من اعتماد داشتن منم خوی حیوانی ندارم نتونم خودمو کنترل کنم ❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

الان هنوز با دوس پسرتی یا نه

شوهرمه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

دو جنس مخالف کنار هم باشن طبیعیه کشش پیدا کنن کار ب جاهای باریک برسه خب

الان دیگه آخه همینجوری دوست دختر دوست پسرا میرن مسافرت…من که نامزدمه ولی خودمم راحت نیستم باهاش چون هنوز یخمون آب نشده…یکم ازش خجالت میکشم هنوز 

عزیزم من تا بعد از عقدم باکره بودم هرکس دست خودشه شاید تو و خونوادت توی تو نبینن ک بری مسافرت چون گن ...

اتفاقا خوبم اعتماد دارن ولی خودم نمیرم چون مرد اگ خیلی دوستم داشته باشه نا خودآگاه جذب میشه  

همون کشش اصلا چیز بدی نیست نشون دهنده علاقه هس 

عزیزم من تا بعد از عقدم باکره بودم هرکس دست خودشه شاید تو و خونوادت توی تو نبینن ک بری مسافرت چون گن ...

من همسرم خونه مجردی داشت و دوران عقد اکثرا اونجا بودیم با هم و حتی مهمان دعوت میکردیم و ...

ولی تا چندین ماه بعد عروسی من باکره بودم🤦

دیگه نه اینقدر باریک😁

همو دوس دارن دیگ پیش میاد خو بخاطر علاقه هس بنظرم  و طبیعیه