2777
2789
عنوان

با این همه اختلاف طبقاتی میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 103 پست
عزیزم عجله نکن با خانوادت مشورت کن همه چیزو بسنج بنظرم همین الان خودت تنهایی برو پیش یه مشاور شرایط ...

خانواده ام میگن هرجور صلاحه هرکدومو دوست داری انتخاب کن به این فک نکن که فردا قراره چجوری چشم توچشم بشی میگن برادرزن داداشت بهتره ثروتشون میاد توخانواده ما چون کلا همین دوتا بچه رو دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اونجاش فکر نکن اینجوری که شما گفتن اونا ادمای باشخصیتی هستن

اره هردوتاشون خیلی خوبن خانواده زن داداشمم عالین فقط پسرشونم خیلی اقاست ولی زیاد دلم باهاش نیست

خودت شغلت چیه؟

خودتون خوبین بابا ولی کلا میدونی؟ سطح خودت مهمتره تا سطح خانواده

در برابر این خانواده یه شغلی داشته باشی که نسبتا خوب باشه هم اعتماد به نفست بیشتر میشه هم اونام تو رو تو جمع خودشون راه میدن

وقتی ازدواج میکنید دیگه در یک سطح هستید

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

ببين طرفت اگه ادم نباشه ، از دختر  پايين تر هم باشه ، ميزنه توي سر زنش

اگر ادم و انسان باشه ، سطحش هم بالاتر باشه ، كاري نميكنه تو احساس كمبود كني

اخلاقياتش رو چك كن ، ببين  چطوريه 

اگر مورد تاييد بود ، چه بهتر كه پولدارن

پول يعني قدرت 

خوشبخت شي  انشالله 

اره هردوتاشون خیلی خوبن خانواده زن داداشمم عالین فقط پسرشونم خیلی اقاست ولی زیاد دلم باهاش نیست

اینم درنظر بگیر ازدواجای این مدلی معایب خودشو داره

اگ دادشت ب مشکل برخورد فورا تو زندگی تو هم میاد و بلعکس

ای خداااا🙈

دست خود نیس🫣😅

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
ی وقتایی ناامید میشم در کل دوس ندارم که به این زودیا ازدواج کنم بعد از ی طرفم میگم اگر ازدواج نکنم س ...

درای رحمت خدا همیشه بازه حتما حکمتی بوده این سرنوشت ما

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨