2777
2789

وضاع مالیمون خوبه بابام شغلش ازاده ولی اونا خیلی از ما پولدارترن وتحصیلات همشون دکتراس داداشش یه کارخونه بزرگ داره خواهرش پزشک فوق تخصصه خودشم تو کار ساخت وسازه باباشم تو کارساخت وسازه ونمایشگاه ماشین داره  وخیلی اسم ورسم دارن ماهم پولداریم ولی نه درحد اینا دربرابرشون خجالت میکشم

کبوترباکبوتر

باز با باز

کند هم جنس باهم جنس پرواز...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

من پدرم در حد خونه وماشین داره ولی سطح طبقاتی مادرشوهرم بالاس ۳،۴تا خونه وماشین کلی زمین ومغازه 

تاحالا شوهرم کاری نکرده خجالت بکشم 

مهم انسانیته

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خجالت بکشی اگه خوبه ردش نکن دیگه چی میخوای از خدا عزیزم تا تنور گرمه بچسپون😂شوخی کردم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

خوبه ک پسر وضعشون بهتر باشه تا دختر 

اونجوری بدتر خجالت میکشیدی حالا ک اینقدر برات مهمه

توام خودتو اراقا بده پیشرفت کن قرار نیست همه دکتر مهندس باشن که 

موفقیت توی هرچیزی هست‌

مهم اینه باشعور باشن همین ، که سواد شعورنمیازه و ذاتیه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
خوبه ک پسر وضعشون بهتر باشه تا دختر اونجوری بدتر خجالت میکشیدی حالا ک اینقدر برات مهمهتوام خودتو ارا ...

یعنی ارتقا بدم بعد باهاشون وصلت کنم یا زمانی که وصلت کردم ارتقا بدم هی

نمیدونم عزیزم اعمتاد به نفسم پایینه

منم اینجوری شدم خیلی احتماد ب نفسم پایین اومده 

حق داری 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
یعنی ارتقا بدم بعد باهاشون وصلت کنم یا زمانی که وصلت کردم ارتقا بدم هی

بعدش دیگه 

ولی اصلا نشون نده که بخاطر خانوادش اینکارا رو میکنی 

فکز میکته حسودی 

بجاش بگو مدتیه بفکر ادامه تحصبلم، یا چند وقتیه دنبال اینم یجای معتبر پیدا کنم فلان مدرک رو بگیرم و فلان حرفه رو یاد بگیرم 

یا سریعا یه سری کلاسا برو و خودتو مشغول کن

بعدش دیگه ولی اصلا نشون نده که بخاطر خانوادش اینکارا رو میکنی فکز میکته حسودی بجاش بگو مدتیه بفکر اد ...

به عبارتی از عمین حالا شروع کن

اره واقعا چقدم بده

خیلی

من تو عقد جدا شدمم اون زد نابود کرد اعتماد ب نفسمو