2777
2789
عنوان

شما بگید برای پوستم چیکار کنم‌ 😭

211 بازدید | 34 پست

شما بگید چیکار کنم با این پوستم 

رنگ پوستم روشنه 

چند وقته کدر شده، روی گونه هام منافذش باز شده ،

جوش میزنه در حد یکی دو تا میره جاش مثل خال می مونه ، روی بینیم چرب میشه 

خلاصه هر کرم پودری میزنم یه ساعت باهاش کلنجار میرم آخرم صورتمو میشورم این چند وقته کلي هزینه کرم پودر و فوم شستشو وپرایمر و ... کردم

خسته شدم 😭😭😭تو رو خدا یکاری بگید 

برم دکتر یا برم سالن زیبایی برای خدمات پوست ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوم شستشو نیتروژینا بخر 

خاک شیر بخور ناشتا 

کرم پودر گابرینی بزن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

ضد آفتاب لافارر رنگ روشن گرفتم روی پوستم خیلی تیره شد برنزه شدم دیگه استفاده نکردم

من بی رنگ میزنم 

آرایشم در حد مژه هامو لیفت میکنم ریمل میزنم سایه خیلی کم رنگ رژ نود و کمی تینت به گونه هام میزنم 

کرم پودر اصلااااا

کلا کرم پودر و پرایمر اینا رو بریز دور یه روتین درست حسابی داشته باش سرم نیاسنامید هم برات خوبه

داروخونه رفتم چند بار روتین کلی گرفتم از شستشو تا مرطوب کننده و آبرسان و پرایمر ولی برای چند روز خوب بود یهو دوباره بدتر شد