یادم اومد مشکل خودم من ی زن داداش دارم خانم بدی نیست ولی زیاد اهل مقايسه و حسادت هست و چند بار دادا شم گفتند با هم بریم سفر .حالا مشکل من همسرم هست بارها سفر رفتیم و من ب فکر هیچی نبودم یبار همسرم گفت نکنه زن داداش ت همون مانتو مشکی ه رو پوشیده فلان جا رفتید .من گفتم کدوم مشکی من ک چيزي یادم نمیاد و اصلا پوشش بقیه زیاد توجه نمیکنم .آخرین بار ک جایی با هم بودیم زن داداش من کمر باریک و با سن ش بزرگه و جلب توجه هست دیدم چند بار شوهر م نگاش ی لحظه میچرخه اعصابم خراب شد حالا پیله کردند سال بعد شمال بریم نمیتونم عصبی میشم از دست نگاه شوهر م .غریبه بود مشکلی نبود ولی فامیل دوست ندارم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهر من بود تا به غلط کردن نمیفتاد ولش نمیکردم بگه که چطور مانتوی یه زن دیگه و رنگش یادش مونده
خب نگه مهم اینه توجه میکنه و حواسش هست کاش نمیگفت من همون عالم بی خبری بودم احساس بدی نمیگرفتم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من همسرم کلا از چشم م افتاده خیلی وقته بخاطر بچه ها م زندگی میکنم . تو جمع دوستانم هم گاهی میریم سعی میکنه رعایت کنه چون چند بار ب روش آوردم و اعصابم نمیکشه دیگع آروم باشم
هیچ فرقی با خیانت نداره، یعنی خودش نمیدونه با اینکار از چشمت میفته؟ مردا دیگه خیلی بیشعور شدن
همسر من خیلی کارها کرده .بخاطر بچه ها تحمل ش میکنم و اینکه شرایط جدایی ندارم فکز میکردم پدرم حمایت کنه اما گفت زیاد سخت میگیری ولش کن بفکر بجه هات باش
دوستانم هم گفتند بریم ویلا داریم اینا ولی باز شرایط همینه .احساس امنیت و آرامشی ک قبلا داشتم ندارم دیگه
دیگه نمیشه جایی هم نری که .متاسفم عزیزم که همسرت این آرامش و امنیت گرفته .امیدوارم تغییر روش بده و ق ...
خیلی بده همش اظطراب چند ساله آرامش ندارم حتی وفتی سعی میکنه محبت کنع نمیتونم کاراش فراموش کنم و بهونه و پرخاشگری میکنم و اونم بیشتر فاصله میگیره
امروز گفتم من نمیتونم مادر خوبی باشم چون اصلا روان سالمی ندارم از وقتی بیدار میشم داد میزنم تا بخوابم اصلا تحمل شیطونی ها و خرابکاریشون ندارم
هیچ خودش مقصر نمیدونه که گفت بپذیر شرایطت کم کم بزرگ میشن .و این حرفا خودش میدونه چ ب سرم آورده ولی منو دور میزنه. تاپیک های من زیاد هست منو زیاد آزار روانی داده واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم ی خشم درونمه تو هر شرایطی .فکر کن مزاحم خانم ها تو خيابون شدن میگفت من کاری نکردم که متلک و دنبالشون افتادن چيزي نیست .خدا میدونه چیکار ها کرده