2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ینفر میشناسم با سمباده‌‌ پاک کرده بود واسه خودش بدون بی حسی ولی حتی جاشم نمونده بود

وا🫤💔

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

استاتر خواهر من تو خونه پاک کرد 

باور کن حدود یکسال هر شب وازلین زیاد مالید ابروش سلفون محکم کشید کاملا پاک شد 

البته یک ماه بعد مصرف کمرنگ شد ولی یکسال بعد حدودا کامل رفت

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

منم دقیقا همین بودم والا 

خودش واسم تعریف کرد گفت با ی تیکه ورق‌ سمباده کاغذیا افتادم به جونش بدون بی حسی کامل پاکش کرده بووو.د😖😖😖😖

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

من یه جلسه لیزر کردم. میکرو ابروم از مشکی تبدیل به قهوه ای شد.

بعد از 4ماه که کاملا ترمیم شد. با مواد پااک کردم. 

گفتش وقتی زخمش خوب شد روزی 3بار پماد ترمیم کننده سی گل بزن. منم همین کارو کردم. البته درکنارش پماد آلفا هم زدم. 

الان 1سال از اون جریان میگذره. 

کاملا خوب شده. هیچی قرمزی نداره - 😊 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.