2777
2789
عنوان

پیگیری خیانت کار صحیحی هست

79 بازدید | 16 پست

سلام،دوران مجردی سختی داشتم و هرگز دلم نمیخواد به خونه پدرم برگردم تحت هیچ شرایطی، اعتماد بنفس هم ندارم که برم سرکار ، اصلا از اجتماع میترسم، 

شوهرم اکثر شبها بیرون ، داره بهم خیانت میکنه ، ایا پیگیر باشم و مچش رو بگیرم یا بیخیال بشم  

تو زندگیم هر تصمیمی که گرفتم بعد پشیمون شدم نمیدونم چه کنم 

بسیار ناراحتم،

کمکم کنید و بگید کارردرست چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه به هیچ عنوان قصد طلاق نداری پیگیر نباش

ولی کسی که اعتماد به نفس نداره کار کنه و میترسه بره داخل اجتماع حتما به مشاوره نیاز داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم اگه نمی‌خوای جدا بشی وبچه هم داری بروش نیار بخدا فایده ندارد مگر اینکه حرف حالیش بشه ولی بدونه ...

بچه ندارم، راستش اصلا با من نزدبکی ندارن ، الان چند ماهه، و من فکر میکنم گرایشی به زن ها ندارن کلا و گرایششون یه چیز دیگس

ایا خواهر جون اینکه میگی درست اما این بیماریهایی ک مثه زگیل تناسلی اینا چی میشه پس

خودمم بهمین فکر کردم ، چیکار کنم خیلی ناراحتم ، 

ایشون منو هم خیلی مقصز میکنه 

میگه تقصیر تو هست که من بی مهرم 

اگه به هیچ عنوان قصد طلاق نداری پیگیر نباشولی کسی که اعتماد به نفس نداره کار کنه و میترسه بره داخل ا ...

بخاطر این ترسم پیش مشاور رفتم ، مشاور گفتن برو تو اجتماع برو باسگاه گفتم نمیتونم گفتن باید بتونی ، و من دیگ ادامه ندادم احساس کرذم اصلا منو نمیتونن درک کنن

بخاطر این ترسم پیش مشاور رفتم ، مشاور گفتن برو تو اجتماع برو باسگاه گفتم نمیتونم گفتن باید بتونی ، و ...

اشتباه کردی نباید ول میکردی 

نهایت مشاورتو عوض میکردی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜