2777
2789
عنوان

دوستان با تجربه بیان

146 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۸ سالمه و نامزد دارم خیلی دوسش دارم اونم منو خیلی دوست داره چندسالی میشه باهمیم و رابطه مون هم از اون سنتی ها نیست خودمون با عشق و علاقه همدیگه رو انتخاب کردیم من یکبار نانزدمو امتحان کردم توی فضای مجازی و متاسفانه خیلی خوب حرف نزد البته بعدش که بهش گفتم میگفت فکر کردم یکی از پسرعموهامه (خودمم میشناسمش خیلی مردا و پسرای دیگه رو امتحان میکنه با پیج فیک باهاشون حرف میزنه) خلاصه که گفت فکر کردم اینه اما من بازم دلم اروم نگرفت

حالا یکبار دیگه م پارسال شب یلدا گفت ک اکسش باهاش تماس گرفته و رفته پیشش به گفته خودش هیچ حرفی نزدن و یه ملاقات پنج دقیقه ای بوده من از این ناراحتم که اصلا ازم اجازه نگرفت و حتی بهم خبر نداد و بدتر از همه بعد از شش ماه این جریانو برام تعریف کرد درحالی که همیشه میگ نباید پنهان کار باشیم

حالا دوباره شب یلدا اومده و من یادم افتاد این ماجرا حالم خیلی بده دوست ندارم فردا دعوتش کنم چون پارسال با کلی شوق و ذوق براش کلی تدارک دسر و شام و .. دیدم و اقا رفته با اکسش چیکار کنم که دیگه تکرار نکنه و دهنمم درگیر نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم بهتره که  برای همچین مسائلی اینجا مشورت نخوای چون هر کس ی چیزی میگه و تو رابطت با نامزدت تاثیر میذاره  خودت بهتر از هر کسی میشناسیش باید بفهمی ک موضوع چیه با خودش حرف بزن از طرف خودت تصمیم نگیر 

خیلی سخته خدا به سر کسی نیاره یعنی واقعا خیلی حس بدیه

من تو این جور مواقع فقط باید با خودش حرف بزنم تا حرف نزنم آروم نمیشم ولی حالا اینکه این قضیه اکسشه فرق می‌کنه بنظرم یادش نیاری بهتره 

ب نظرم بهتره که برای همچین مسائلی اینجا مشورت نخوای چون هر کس ی چیزی میگه و تو رابطت با نامزدت تاثی ...

من فقط بلدم تیکه بپرونم که اونم کلی ناراحت میشه

خسته شدم دوست ندارم تو زندگی زناشویی نصف نصف این اتفاقا برام اتفاق بیوفته

من تو این جور مواقع فقط باید با خودش حرف بزنم تا حرف نزنم آروم نمیشم ولی حالا اینکه این قضیه اکسشه ف ...

همیشه بهش میگم خط قرمزم خیانته از هر نوعی ک باشه حتی پنهان کاری و فکر کردن درباره ی یکی دیگ ولی مثل اینکه زیاد مورد توجهش نیست

هنوز پروعه و به اشتباهش پی نبرده غیر قابل اعتماد ،این پسر نارس هست ازش دور شو انقدر جر بخوره تا ورز ...

میگ اشتباه کردمو قبول داره ولی من دیگه بهش اعتماد ندارم نمیدونم بجز این دوبار هیچ کار دیگه ای نکرده ولی من زیاد اعتماد ندارم بهش به خودش نگفتم چون میگن غلطه اینجور حرف زدن  

ایشون به شما تعهد نداره. آدم متعهد جواب تماس اکس رو هم نمی‌ده چه برسه بره سرقرار ارزش هدر دادن عمرتو نداره این آدم . 

بعدا خیانت میبینی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣