2777
2789

تو افق کوروش کار میکنم کراشم هفته پیش که اومده بود آخماش تو هم بود و فک کنم فهمیده بود ولی امشب یهو هول شد😬من پای سیستم بودم اومد گفتم بفرمایید گوشی تو دستش بود قطع کرد گفت سلام حال شما خوبه یه خنده ای هم کرد😂😐 منم تحویلش نگرفتم شل گفتم مرسی بعد بازم خندید گفت مشخصه خیلی خسته این یه خنده زورکی زدم گفت خسته نباشید کارتش داد گفتم قبل ندارره گفت قربون شما خسته نباشید دوباره خندید هی میخواست حرف بزنه کارتش رو دادم بازم گفت خسته نباشید و خندید گفت خداحافظ رفت😐😂همکارم گفت من از اون ور دیدم همش داشت می‌خندید بهت چش بود😐😐😱

طناب داده 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی😂؟تحویلش نگرفتم

تحویل نگیر اما عادی برخورد کن و خوش اخلاق و لبخند داشته باش 

اگ بفهمه تو هم دوسش  داری می پره  بزار اعتراف کنه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

باش😏

خسته نباشی 😂😝

تحویل نگیر اما عادی برخورد کن و خوش اخلاق و لبخند داشته باش اگ بفهمه تو هم دوسش داری می پره بزار ...

واای ب منم رهکار بدین کراش زدم رو هم دانشگاهیم ولی تا نگاهمون ب هم میخوره سریع رومو بر میگردونم فقط کلاس عمومی باهم داشتیم جطو بهش بفهمونم کراشم روش🫣😫 خوابم نمیبره ترم داره تموم میشه میترسم ترم آخرش باشه😂

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
باش😏

فردا در هین سنگینیت ی چراع سبزی بده بهش گناه داره🤣

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
واای ب منم رهکار بدین کراش زدم رو هم دانشگاهیم ولی تا نگاهمون ب هم میخوره سریع رومو بر میگردونم فقط ...

ی پست اینستاگرامشو  لایک کن 

و براش کامنت بزار 

اگ اونم خوشش بیاد 

بهت پیشنهاد میده😄