2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید این بهم نخ داده😂🍭🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 17 پست
ی پست اینستاگرامشو لایک کن و براش کامنت بزار اگ اونم خوشش بیاد بهت پیشنهاد میده😄

ندارم بیجشو انقدر گشتم نبود شایدم همونایی بود ک فقل بود از پیج همکلاسیاش ک اسمشونو میفهمیدم رفتم گشتم هلاک شدم دیگه🤣میترسم برم بهش بگم بخدا کراشم روت لامصب بیا دوست شیم باهم مجبوری دوست شی 😂

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
ندارم بیجشو انقدر گشتم نبود شایدم همونایی بود ک فقل بود از پیج همکلاسیاش ک اسمشونو میفهمیدم رفتم گشت ...

گروه درسی بزنین 

اگ حرف زد برو پی وی سوال بپرس

اگ مجازی نمیشه بهش لبخند بزن هر چند سخته برات چون آدم میخواد فرار کنه 😑😂

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گروه درسی بزنین اگ حرف زد برو پی وی سوال بپرساگ مجازی نمیشه بهش لبخند بزن هر چند سخته برات چون آدم م ...

دقیقا من فرار میکنم🤣 

قربونت برم ایده هات قشنگ بود💋💋💋

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨