2777
2789
عنوان

چجوری نماز صبح بیدار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 19 پست
سلام عزیزممنم مشکل تورو دارم ولی میدونم دلیلیش چیه اول اینکه باید زود بخوابیم مثلا ۱۱ که این به دستگ ...

واقعا سخته من الان میگم خب فردا زود بیدار میشم اصلا نمیشه خواب صبح رو گذاشت کنار 😐😂 

واقعا سخته من الان میگم خب فردا زود بیدار میشم اصلا نمیشه خواب صبح رو گذاشت کنار 😐😂

نمیشه دیر بخوابی و نیت کنی که زود بیدار شی که🤣

باید شب زود بخوابی 

خواب صبح لذت بخشه چون هنوز خواب ما تامین نشده و دیر خوابیدیم

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه دیر بخوابی و نیت کنی که زود بیدار شی که🤣باید شب زود بخوابی خواب صبح لذت بخشه چون هنوز خواب ما ...

آخه شبا نمیتونم زود بخوابم الان هم خوابم نمیاد اصلا شبا اگه زود بخوابم انگار روزم فایده نداشته خیلی خوبه شب آدم خودشه و خودش😭😂

آیت الله بهجت گفتن اگه سایر وعده های نماز را اول وقت بخونید ، خودشون برای نماز صبح بیدارتون میکنن ‌‌ ...

درستههههه رو منم تاثیر داشتههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂