2777
2789

قد و هیکل چهره زیبا 

خانواده عالی 

منطقه خوب میشینم 

لیسانس حقوق 

ورزشکار و کلی اپشن دیگ ولی اعتماد ب نفس ام از ی دختر دیپلم ردیه افغانی مطلقه کمتره 

چرا اینجوریم واقعا باید چیکار کنم ؟؟؟

بعدش چی

کسی متوجه میشه یا فقط این‌حس درونیه؟

کسی باعث شده اعتماد به نفست رو از دست بدی؟ مثلا سرزنش شدن توسط والدین

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بعدش چیکسی متوجه میشه یا فقط این‌حس درونیه؟کسی باعث شده اعتماد به نفست رو از دست بدی؟ مثلا سرزنش شدن ...

همه میفهمن 

بی پولی 

تو مدرسه بودم قبلا بخاطر کتونی پاره مسخره شده بودم بخاطر بوی عرقم 

مادرمم معلول بود هر وقت میومد مدرسه همه مسخره م میکردن 

پدرم زمان بچگی همون مدرسه ورشکست شد کل فامیل قطع ارتباط کردن مسخره کردن طعنه زدن و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه میفهمن بی پولی تو مدرسه بودم قبلا بخاطر کتونی پاره مسخره شده بودم بخاطر بوی عرقم مادرمم معلول بو ...

بنظرم باید با یه متخصص تو این زمینه صحبت کنی چون این مسئله ریشه دار تو وجودت باید چند جلسه بری تراپی عزیزم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
مشاور خیلی چرت میگه حقیقتا

خب پس خودت به خودت کمک کن فکر کن مثل یه لوبیا جوانه میزنی اون پیله رو باید رها کنی تا سبز بشی باید به خودت ثابت کنی توانایی داری واز تواناییهات استفاده کنی و برات هم مهم نباشه که بقیه در موردت چه فکری کنن مهر طلب نباشی سنگدل وبی تفاوت هم نباش نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه 

خب پس خودت به خودت کمک کن فکر کن مثل یه لوبیا جوانه میزنی اون پیله رو باید رها کنی تا سبز بشی باید ب ...

این مهرطلبی خوب اومدی 

همیشه در حال باج دادنم 

خیلیییییی مهرطلب ام و نمیدونم چیکار کنم 

این مهرطلبی خوب اومدی همیشه در حال باج دادنم خیلیییییی مهرطلب ام و نمیدونم چیکار کنم

کتاب زنان زیرک رو خوندی؟

نه

بعضی جاهاش کمک کننده هست بخون ببین کمکی بهت میکنه یا نه اگه خوشت نیومد ادامه نده 

من چون شما رو نمیشناسم و ارتباطات و اینکه چطوری مهر طلبی رو بروز میدی و بعدش چی میشه و..رو نمیدونم ولی همینکه خودت آگاه هستی که مهر طلبی و میخوای اصلاح بشی یه قدم بزرگیه بنظرم از یکی که تو این زمینه سوادو مطالعه داره کمک بگیر چندتا کتاب خوب بهت معرفی کنه