2777
2789

همش گریه گردم تشستم چیزایی که پرت گردرو تمیر کردم با گریه 

حوصله کاری رو ندارم شکمم درد میکنه پاهام درد میکنه  کمرم درد پربودی دارم میگه چرا طرفشوی کثیفه  چرا فلان جیزو ننداختی اشعال کلی داد زد سرمو کوبید  با این وضعم خونرو تمیز کردمو  جارو برقی...

پدرک نداره اصلا میگه لاید عین دستگاه برقی کار کنی

چند روزه بحثمونم شده بود من حوصله کار نداشتم حالشم ندارم  انروزم ادامش اینجوری شد روحیم خیلی خرابه فردام یلداست اولین شب یلدا تو خونه خودمونه میخاستم برنامه بپینم ولی دیگه هیچکاری نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی مگه نوکر توام بعد این خونه میدونم کثیف اما یکم درک داشتی میفهمی من داره ازم خون میره میمیری ی ...

خونه کثیف نبود  فقط شزفارو شستم  طرفشویی ابش نرفت گزاشتم تبش بره تمیز کنم اومد نگاه کرد گفت چرا تینجوریه گفتم کمرم درد گرفت  ابش بره  تمیز میکنم رو اب نمیشه نمیز کرد بعدش رفت دستشویی گفت این  طرفای من چرا اینجا مونده نمیندازی اشعال 

اونا همش یادم میرفت بندازم  ولی نباید اونکارو میکزد همشو پرت کرد خونه گفت بردار  بعد که من تکون نخوردم اومد بیسکوییتو شکلاتو پرت کرد روم

منم پریود نیستم ولی درد پریودی دارم پاهام درد میکنه هموز به موعدم مونده ولی زودتز درد میگیرم

عزیزم اگه اولین بارش بود سفره بچین ولی باهاش حرف نزن بذار بیاد عذر خواهی و منت کشی،اصلا کتک زدن نبای ...

هیچی اماده نکردم چند روزه قهریم

اونم خونه بود هیچی نخریده منم نگفتم  چند ماه بود میخواستم برنامه بچینم ولی نشد

من خیلی بدبختم

😂خو میدونم میگم مث بچه ها لجبازیش گرفته تو اینموقعه ک تو مریضی

نگفتم بهش که درد پریودی دارم فقط گفتم کمرم درد میکنه

اخه چند روزه بحث میکنیم با هم قهریم  ولی موقع شام باهاش خوب حرف زدم که اشتی کنبم  بعد گفتم پول ندارم  اصلا نمیدونم چ فکری کرد گفت پول نداری مهربون شدی دنبال بهانه هست هرسشو بریزه

😂خو میدونم میگم مث بچه ها لجبازیش گرفته تو اینموقعه ک تو مریضی

اره واقعا

من کلی فکر سرم ریخته از بعضی چیز ام ناراحتم تو زندگبم از مادر سوهرم واتفاقانی که افتاده از سرم نمیره و همش بهشون فکر میکنمو عمگینم ... خیلی تو خودمم اصلا شاد نیستم  بعدشم حامله نمیشم از ی طرف 

بی پولی  مشکلات

و....

الان دلم‌میخاد بشینم‌گریه کنم فقط

تنها باشم