2777
2789

واقعا ازش متنفرم و چندشم میشه هیچ خوبی ای در حق من نکرده فقط ازم توقع داره نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی دستپختم خیلی خوبه ولی قرار نیست کسی سواستفاده کنه

واقعا دوست ندارم نه برم مهمونی نه کاری کنم کی میشه اینا دست از سر من بردارن اه

یه نه بگو خودتو خلاص کن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه نه بگو خودتو خلاص کن

گفتم نمیتونم گفت من دیگه رو تو حساب کردم جالبه موقع اشپزی یاد من میفته ولی موقع کادو دادن دختر عمه هام تولد من و یکی از دختر عمه هام تو این ماه بود برای اون کادو خرید به من حتی تبریک ام نگفت

وا برعکسهاخه غذا کار اصلی مهمونی هستمن بودم میگفتم خودم مهمون دارم نمیتونم بیام

دقیقا،میتونه محترمانه رد کنه،اگه همیشه به خاطر سن و سال کوتاه بیاد آدم ،همیشه حرص خوردنش برای آدم میمونه و شب نشینی براش کوفت میشه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

چرا ن گفتن رو بلد نیستید اخه، بگو مریضم، بگو کاردارم، بگو شرایطش نیست، با نه گفتن خودتونو خلاص کنید

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
وا برعکسهاخه غذا کار اصلی مهمونی هستمن بودم میگفتم خودم مهمون دارم نمیتونم بیام

باورت میشه ۷۰ سالشه حتی یه سرماخوردگی ساده هم نمیگیره انقدر که سالمه ولی هیچکاری نمیکنه دست به سیاه و سفید نمیزنه انتظار داره بقیه براش کلفت بی مزد باشن 

[QUOTE=365047667] گفتم نمیتونم گفت من دیگه رو تو حساب کردم جالبه موقع اشپزی یاد من میفته ولی موقع کادو دادن دختر عمه ه ... 

حق داری ناراحت باشی ،بگو من برای خودم برنامه دارم نباید از پیش خودتون روی من حساب باز کنین اونم بدون هماهنگی یک هفته قبلش بگین به آدم ،اینسری درست کن ولی بدمزه بپز ،بگو دیگه روی من حساب باز نکنین هر وقت هول هولکی آشپزی میکنم اینجوری میشه

این خوبه 

من باردارکه بودم کمردرد داشتم مادرشوهرم زنگ زده بود شوهرم که بیاید فردا بریم کوه تفریح اونم گفته بود باشه بعد زنگ زده بود که راستی غذای فردا شما بپزید داداشتو زن داداشتو بچه هاشم هستن شوهرمم گفته بود زن من حق نداره برا یه مشت مفت خورچیزی بپزه عقل داشته باشید 

دیگه باهامون قهرکردن 

من فرداش این قضیه رو فهمیدم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
چرا ن گفتن رو بلد نیستید اخه، بگو مریضم، بگو کاردارم، بگو شرایطش نیست، با نه گفتن خودتونو خلاص کنید

گفتم نه ولی خیلی اصرار کرد تازه دو نوع غذا هم گفت گفتم من یکیشو درست میکنم 

[QUOTE=365047667] گفتم نمیتونم گفت من دیگه رو تو حساب کردم جالبه موقع اشپزی یاد من میفته ولی موقع کا ...

اینبارم بخاطر بقیه که دوستشون دارم درست میکنم ولی واقعا دلم میخواد یه مدت نه ببینمش نه خونشون برم 

باورت میشه ۷۰ سالشه حتی یه سرماخوردگی ساده هم نمیگیره انقدر که سالمه ولی هیچکاری نمیکنه دست به سیاه ...

حالا اینکه مریض نمیشه خوبه که اونوقت زحمت نگهداریشم برای دیگران بود

مولی خب غذای مهمونی انتطار بالایی هست

من خودم اومدم خونه مامانم اجیل گرفتم کیک و باسلوق درست کردم

خواهرم یسری وسیله گرفته 

برادرم رفتم میوه خرید

ولی خونه پدرمون جمع شدیم

اوینکه فامیل بخوان خونه بزرگتر جمع بشن شما بعنوان نوه غذا درست کنی بنطرم عادلانه نیست

خیلی راحت رد کن

یساعت دیگه زنگ بزن بگو جایی دعوت شدم نمیتونم بیام

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️