2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 129 پست

استارتر از روی لجبازی و عشق زیاد که عقلت و پرونده بود سریع عقد کردی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه همون روز ک میخواستم عقد کنم کلی پیام از شماره های ناشناس اومد ک ازدواج نکن دوست دارم و ال و بل اما من نمیدونستم کیه اون گوشیمم ک اون پسر داشت خاموش کرده بودم بعد عقد روشن کردم نوشته بود زنگ بزن کارت دارم اما دیگ تماس نگرفتم و گوشیم و خاموش کردم برای همیشه😭😭😭💔💔

ولی فردای عقدم حالم بد شد گفتم نمیخوام ک نمیخوام این مردو اما اینو اون اومدن نذاشتن گفتن نمیشه آبرومون میره ال بل دیگ خودمم گفتم ولش کن آبروی پدرو مادرم میره که خاک برسرم اشتباه کردم،، حالا اون پسر بعد ده سال هنووز ولم نکرده ،، چندین سال اول زندگیم نفرینم کرد من بااارها بلاکش کردم اما باز پیام میده با پیج دیگه،، خودمم هنوز دیوانه وار دوسش دارم اصلا ده ساله زندگی نکردم الان گیر داده بیا ببینمت جداشو با هم ازدواج کنیم بیا بجنگیم ب هم برسیم اما من ی بچه دارم واقعا چجور میتونم برم چندروزه روانم بهم ریخته😭😭💔

خواستگاری اومد فرداش عقد 

برای عقد جواب آزمایش و اینا نیازه کلاس قبل عقد باید بری 

چه جوری اینا یه روزه انجام شد 

حالا شناخت و بله برون و ....بماند 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40