2777
2789
عنوان

حالم داره از موهام بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 43 پست

اگر واقعا انقدر برات مهمه پس چرا کار اصولی انجام نمیدی ؟ 

اگه پیش (متخصص) پوست بری هم موهات هم پوستت درمان میشه 

دنبال راه مامان بزرگا نباش این روغنو بزنی و اونو بزنی و …
کار اصولی انجام بده 

شامپو مناسب موهات باید بزنی 

موهات چربه یا خشک ؟ اگر پوست سر چربی داری روزانه برو حمام نتونستی یک روز در میون برو 

از ماسک مو استفاده کن فقط ساقه ی موهات 

بعد حمام اول با حوله خیلی ملایم اب موهاتو کامل بگیر 

بعد با سشوار خشک کن بعد از سشوار با برس چوبی اروم دسته دسته کن موهات رو و شانه کن 

و اخر سر هم روغن ارگان بزن 

موهات رو تو خونه بذار باشن 

اگر میبندی اروم با کش ساتن ببند 

پی ار پی هم خیلی خوبه

ولی خب اول باید ببینی مشکلت چیه کلا 

اینا در کنار درمان اصلیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد دام میخاس ابروهای کم پشتی داشتم ظریفففف لیفت کنی حالشو ببری الان انقد پرپشته مث مرداس دلم میخاد ...

واییی تورو خدا قدرشونو بدون.پرپشت هرجور عشقت بکشه میتونی برداری من ابروهام هلالی گردو کم پشته هیچکاریش نمیتونم بکنم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

زود به زود کوتاه من حالا که بلند نمیشه حداقل سالم نگهشون دار

میگم ک لعنتیا کاش حداقل سالم بودن.هفته پیش نوک گیری کردم چهارسانت کوتاه کردم الان عیییین قبله.نمیدونم چرا

میگم ک لعنتیا کاش حداقل سالم بودن.هفته پیش نوک گیری کردم چهارسانت کوتاه کردم الان عیییین قبله.نمیدون ...

بیشتر بزن بزار کامل خوب شن همین موخوره ها دلیل بلند نشدنشم میتونه باشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اگر واقعا انقدر برات مهمه پس چرا کار اصولی انجام نمیدی ؟ اگه پیش (متخصص) پوست بری هم موهات هم پوستت ...

ببین بخدا دکتر پوست زیاد رفتم جواب نداده.

شامپوبدون سولفات میزنم،ماسک داخل و خارج حمام میزنم هرکاری ک بگی ولی همون اشو همون کاسه.ازمایشم دادم همه چیم سالمه

بیشتر بزن بزار کامل خوب شن همین موخوره ها دلیل بلند نشدنشم میتونه باشه

میدون چند بار چند سال پیش پسرونه زدم تا میرسه به سرشونه هام تمااام تارهاش موخوره میزنه

نه والا خانواده پدریم خیلی موهای پری دارم.مادرمم موهای سالم ولی کم پشتی داره

اها 

چی بگم

متخصص خوب پیدا کن 

اگه تهرانی یا اطرافش یه متخصص خوب سراغ دارم 

اسمش تا جاییکه یادمه زهره مجابی بودیه خانم سن بالاس 

ولی حالیشه متخصص پوسته 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

ببین بخدا دکتر پوست زیاد رفتم جواب نداده.شامپوبدون سولفات میزنم،ماسک داخل و خارج حمام میزنم هرکاری ک ...

شامپو بدون سولفات همیشه بزنی خوب نیست باعث ریزش میشه چون قدرت شویندگی خوبی نداره بخصوص اگر موهات چرب میشن زود 

هر دوبار که استفاده میکنی ازش ی بارم سولفات دار استفاده کن 

من خودم فیتو استفاده میکنم ولی چون تاییدیه نداره و عوارضش هم مشخص نیست پیشنهاد نمیکنم به کسی 

میدون چند بار چند سال پیش پسرونه زدم تا میرسه به سرشونه هام تمااام تارهاش موخوره میزنه

الان بلندیش تا کجاته؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

واییی تورو خدا قدرشونو بدون.پرپشت هرجور عشقت بکشه میتونی برداری من ابروهام هلالی گردو کم پشته هیچکار ...

وایییی خیلی خانومانس میتونی لیفت کنی چن ماه ی بارم بری ارایشگا زیاد تو دید نیس من چند روز ی بار اصلاح نکنمشون پامو خجالت میکشم از خونه بزارم بیرون حالا ای کاش کلفت بود فقط افتادگی هم داره قشنگ آقایی ام

شامپو بدون سولفات همیشه بزنی خوب نیست باعث ریزش میشه چون قدرت شویندگی خوبی نداره بخصوص اگر موهات چرب ...

شامپو بچه چطوره؟