2777
2789
عنوان

عکس های مهمونی امشب رو بزارم هستید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 45599 بازدید | 850 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میز پیش غذا رو من و دو نفر دیگه بردیم کیک یخچالی هم بردم بقیه چیزا همه به عهده میزبان بود

واضح دیده نمیشه ولی تزیینش خیلی قشنگه بنظر خیلی خوشمزع میان😍انشا..همیشه دور هم جمع باشین 

واضح دیده نمیشه ولی تزیینش خیلی قشنگه بنظر خیلی خوشمزع میان😍انشا..همیشه دور هم جمع باشین

مرسی عزیزم 

ناگت و سوسیس انگشتی سالاد ماکارونی و الویه چیپس و پفک و کراکر ماهی پنیری میوه های استوایی ذرت بو داده و .. 

کاربری دست 

دیدین گفتم من برم اسی میاد

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.