2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 135741 بازدید | 800 پست
اگر اتفاق خاصی افتاد نادیده نگیرو رد نشو

نمیدونم چطور بگم ک واضح باشع

مشتری ی خانوم بودن قبل من بخاطر کارشون باهم ارتباط داشتن دیگ راستش نمیدونم چیزی بینشون بودع یا ن

زنه خیلی زشته و حدودای ۴۰ سالشع

کف برا این زنگش زدم پیام دادم میخاستم باز ازش جنس بخرم  والا من و چ ب این

البتع تحدید کردم اگ حقیقتو نگی مجبورم همچیو خراب کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چطور بگم ک واضح باشعمشتری ی خانوم بودن قبل من بخاطر کارشون باهم ارتباط داشتن دیگ راستش نمیدو ...

چی بگم

فقط میتونم بگم نادیده نگیر و همه چیو زود زود نبخش و خسته کننده و دیر هم نبخش بدون کجا چیو ببخشی چیو نه

عزیزم مگه قبلا نگفتی با دوستت خیانت کرده

ارع 

عزیزم چت کرده بودن خودم خبرداشتم حرف میزنن اما نمیدونستم این حرفارو زدن

اخرشم دیگ قسم خورد ک باهاش حرف نمیزنع و نزد از اون موقع

ولی زیر بار نمیرف میگف بخدا چیزی بینمون نبودع و من هرچی گفتم بی منظور بوده 

چی بگمفقط میتونم بگم نادیده نگیر و همه چیو زود زود نبخش و خسته کننده و دیر هم نبخش بدون کجا چیو ببخش ...

خیلی ادم احساسی هستم هزاررررماجرا داشتم بخام بگم ده تا کتاب میشه

عزیزم بین ۱۸ و ۱۹ ام نمیدونم از بس دوسش دارم رو همه چیش حساسم بخدا ینی براش‌میمیرم☹

دختر خوب اینجوری هم خودت اذیت میشه هم اون ازت دلسرد میشه .. حساسیت کم کن. امیدوارم خوشبخت بشید باهم . 

نه اصلن و ابدا مجردام اصلن

یه چیزی هست به نام حرف زدن  و حتی شوخی کردن که در عرف قابل قبوله، ممکن هست عرف خانواده شما با ایشون فرق کنه ولی این به معنی لاس زدن نیست، اینجا ما نمیتونیم تشخیص بدیم شوهرت چه مدل بوده، ولی اگر خیلی آداب معاشرتتون متفاوته بهتر هست از مشاور کمک بگیری ، رو راست حرف بزنید و کمکتون کنه، این مدل ناراحت شدن ها و شک کردن ها میتونه حیلی مخرب باشه برای هر دو شما 

چقدرررر تو منیییی😄 ولی من بعد سیزده سال هنوز همونم. شوهرم کوتاه اومده و رعایت میکنه

😂😂😂😂 نمیدونم بگم خوشبختم یا ظهار ناراحتی بکنم که مثل منی 😂😂😂خدا انشاالله  رابطونو روز به روز بهتر کنه 

من خودم باورم نمیشه یکی مثل خودمو پیدا کردم 😂😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
بین ۱۸و ۱۹اخرسر فهمید گریه کردمحالم خوب نیست اگ بدونی چیکار کرده تو این دو روز

اگه واقعا مطمعنی داره خیانت می‌کنه همین الان همه چیو خراب کن،شاید ۴.۵ ماه ناراحت باشی ولی در عوض بعد ها آدم مناسب رو پیدا میکنی،همین الان مطمعن شو و تا چیزی نشده و نامزدی همه چیو تموم کن بیشتر از این ضربه بهت وارد نشه(با مشورت خانواده ها)

نمیدونم چطور بگم ک واضح باشعمشتری ی خانوم بودن قبل من بخاطر کارشون باهم ارتباط داشتن دیگ راستش نمیدو ...

دختر نکن🗿زشته😂❤️نه ببین اگه یه چیز کوچیک بود که یکم باهاش آروم و با ملایمت صحبت کن اگه برای قبله که کلا فراموش کن بلاخره باغچه هرکیو بیل بزنی یه کرم توش پیدا میشه،اما اگه مطمعنی از خانودت مشورت بگیر،با اونا درمیون بزار از الان که پس فردا چیزی شد خانوادت سند و مدرکی بشن عزیز دلم

دختر نکن🗿زشته😂❤️نه ببین اگه یه چیز کوچیک بود که یکم باهاش آروم و با ملایمت صحبت کن اگه برای قبله ک ...

ی چیز کوچیک بود و بخشیدمش عزیزم 😂شبی یک‌ماجرا داریم بخدا  امشب حالم بدشد و تقصیر خودم بود راستش درباره رابطه قبلیش پرسیدم ک قبلن رل داشت اونارو‌ک‌میگفت دق کردم بخدا

😂😂😂😂 نمیدونم بگم خوشبختم یا ظهار ناراحتی بکنم که مثل منی 😂😂😂خدا انشاالله رابطونو روز به روز ...

اینکه با خجالت تعریف کردی تعجب کردم. چون من سالهاست اینجوری ام. عادی شده. با خواهرش و  مادرش نباید زیاد گرم بگیره. از فروشنده زن هیچوقت خرید نمیکنه( در حدی که چند جفت جوراب خریده بود، مجبورش کردم بدم به یه نفر دیگه) اگه زنها برای تبلیغات زنگ بزنند باید قطع کنه وگرنه شر میشه. دخترای فامیل که قفلن. کلا خونش توی شیشه است. ولی گفتم هروقت احساس کردی نمیتونی دووم بیاری منو کنار بذار. چون من همینم. ولی تا با منی باید همش رعایت بشه و هیچوقت اعصاب منو به بازی نگیری