2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 101067 بازدید | 661 پست
گف این کیف چیه دستت گرفتیبعد گف بیا بشین جای من.

فکر‌نمیکنی داری بیخودی حرص میخوری؟‌ واسه چه چیز بیخودی بهترین شب زندگیت رو خراب کردی که چی

والا ما پسر خاله ام با ما بزرگ شده ما شوخی خرکی زیاد میکنیم زن هم گرفته 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای طلاق بگیرررر چه شوخی بدی کرده🙄

اره والا. ـ. 

اسی دیوانه نشو

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

نامزدم از شوخی بهش گف ک این کیف چیه دستت گرفتیبیا جای من بنشین

بگه عزیزم حساس شدی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

😳

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

داری اسکل میکنی؟

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
دقیقاااا 😂😂😂😂

بابا نامزدم چند وقت پیش واسم یه اهنگ فرستاد گفت میخوام بهت خیانت کنم با فلانی منم قهر ناجور کردم حالا ازونموقع گیر داده تو خیلی لوسی شوخیم دراماتیک میکنی😭😂لامصب بقیه رو ببین

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

آخه دختر خوب 🥲این گریه کردن دارع؟ نزار بفهمه اینقدع حساسی آخه واقعا چیزی نگفته عااا

حالم بده انقد گریه کردم دست خودم نیست حتی پیششون ننشستم تو اتاق خابیدم