2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید شب یلدا پارسال که خون راه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 38 پست
اره من یادمه وای چ زود گذشت

وای خیلی باورم نمیشه یه سال شد

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
پسر عمو بود یا دایی

فامیلا پدریش بودن نمیدونم دقیق

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم یه عده میگفتن فیکه یادم نیست دیگه بعدش چیشد

منم نفهمیدم اخرشو

نه مهمونی خانوادگی بود دخترعمه با پسرعمو اسی رابطه داشتن پسره مشکل داشت اومد تو جمع ابروی دختره رو ب ...

حس میکنم فیک بوده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

اره ولی آخرشم نگفت چی شدپسره مست بوده دیگ نمیدونم

دقیقاا اخرش هرچی گفتن خبر بده دیگه هیچی نگفت جوابم نداد

حس میکنم فیک بوده

واقعا دوست دارم از ته دلم فیک بوده باشه چون اتفاق ترسناکی بود

شک نکن ک فیکه

همین حسو دارم

ولی اینکه یه سال گذشتو برنمیتابم  چه زود گذشت