2777
2789

یادتونه پارسال یه کاربر تاپیک زد که وسط مهمونی رابطه دوتا از فامیلاشون لو رفت خون راه افتاد

کسی یادشه بعدش چی شد؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
وای یعنی متاهل بودن دوطرف؟

نه مهمونی خانوادگی بود دخترعمه با پسرعمو اسی رابطه داشتن پسره مشکل داشت اومد تو جمع ابروی دختره رو برد کار به پلیس کشید کتک و ...

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کامل تعریف کن

دقیق یادم نیس 

ولی اینجوری بود که شب یلدا همه فامیل جمع بودن پسرعموی اسی با دخترعمش فکر کنم رابطه داشتن پسره مشکل دار اومد ابروی دخترو برد جلو همه بابا دختره اینا دعوا کردن کار به پلیس و این چیزا کشید همه چی داغون شد

وای اره یادمههه

منم الان یهو یادم افتاد خواستم ببینم کسی اخرشو یادشه یا نه

آره من یادمه ولی تهشو یادم نیست دنبالش نکردم دیگه

منم دنبال تهشم ببینم چی شد یهو یادم افتاد

توی این سایت خیلی زیاد دروغ میگن و چرت پرت ، زیاد پیگیر نباشین

امیدوارم دروغ بوده باشه ولی واقعا ترسناک بود چیزی که تعریف کرد 

منم دنبال تهشم ببینم چی شد یهو یادم افتاد

گذشت رفت بهش فکر نکن 

فکر کن فیک بوده 😄

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
گذشت رفت بهش فکر نکن فکر کن فیک بوده 😄

یعنی فیک بود واقعا؟

اخه رفت بیاد بقیشو بگه دیگه نیومد  

امیدوارم دروغ بوده باشه ولی واقعا ترسناک بود چیزی که تعریف کرد

اره خیلی وحشتناکه ، 

اصولاً ۹۹ درصد تاپیک ای اینجا تخیلی و دروغن ، اگه هم راست بوده چه لزومی داشته طرف بیاد توی سایت عمومی بگه ، شاید آشنایی دید ، آبروی طرف می‌ره 

اره خیلی وحشتناکه ، اصولاً ۹۹ درصد تاپیک ای اینجا تخیلی و دروغن ، اگه هم راست بوده چه لزومی داشته طر ...

واقعا امیدوارم فیک بوده باشه

ولی واقعا مریضن ذهن مردمو درگیر میکنن