2777
2789

من سه سال نیم صبر کردم بازم می گه شرایط ازدواج ندارم دیگه ولش کردم لطفا گول این حرفهای پسرا رو نخورید.

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینایی که میگن شرایط ازدواج ندارم کلا هیچوقت شرایطشو پیدا نمیکنن 

به نظرم وقتی میری توی یه رابطه باید از همون اول هدف اون رابطه مشخص بشه 

اگه هدفاتون یکی نباشه همون بهتر که از اول بهم بخوره

میگفتی شرایطش چی هس که نداش

اول می گفت باید خونه بخرم فکر می کنم خونه خریده پنهان می کنه کلا عمر من و می خاد هدر بده

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
اینایی که میگن شرایط ازدواج ندارم کلا هیچوقت شرایطشو پیدا نمیکنن به نظرم وقتی میری توی یه رابطه باید ...

چرا هیچ وقت شرایطش و پیدا نمی کنند

یه پسره بود بهش گفتم ازدواج کنیم گفت من قبلا یکاری کردم که تا آخر عمرم درگیرشم هیچ وقتم نگفت چه مرگش بود عوضی بعد یکسال ازدواج کرد اونم با یه دختر کلا سر و صورت عملی و داف 

احساس میکنم منو پیچوند و اصلا هیچ گذشته و کاری نکرده بود 😅

چرا هیچ وقت شرایطش و پیدا نمی کنند

چون دارن دروغ میگن 

اگه هدفش ازدواج باشه میگه آقا من هدفم ازدواجه 

زیر نظر خانواده ها باشیم چون نمیخواد هیچ جوره تورو از دست بده 

باهم دیگه پیش میریم و خونه میخریم ، ماشین میخریم و....

ولی پسری که هدفش ازدواج نیست یبار میگه فعلا خونه ندارم 

یبار میگه ماشین ندارم 

یبار میگه پول عروسی ندارم 

تهشم اگه ولش کنی میگه تو وفادار نبودی و واسم صبر نکردی 😂🤦🏻‍♀️

بهترینکاررو کردی...توروخدا باز برنگردی بهش...حیف تک تک لحظه ها که ب پای مردا هدر شه

مممنونم عزیزم

چون دارن دروغ میگن اگه هدفش ازدواج باشه میگه آقا من هدفم ازدواجه زیر نظر خانواده ها باشیم چون نمیخوا ...

زیر نظر خانواده ها منظورت نامزد کنند با هم؟