2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فردا موعدمه 

ولی حس میکنم پریود میشم 

انشاءالله شما باردار باشی🙏🏻

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

حس قبول ندارم...خیال میکردم نیستم ولی آزمایش دادم وحامله ام😎😎

من دقیقا فردا موعدمه و حس میکنم پریود میشم حتی نوار هم خریدم

میدونمم از این شانسا ندارم که سوپرایز بشم🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

من دقیقا فردا موعدمه و حس میکنم پریود میشم حتی نوار هم خریدممیدونمم از این شانسا ندارم که سوپرایز بش ...

چی بگم حالا توکلت به خدا باشه...شاید هم سوپرایز شدی

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
چی بگم حالا توکلت به خدا باشه...شاید هم سوپرایز شدی

سلام امروز سوپرایز شدم منم😭😭😭😭باورم نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام امروز سوپرایز شدم منم😭😭😭😭باورم نمیشه

اخییییی مبارکه حال خوبتو خریدارم 😍😍

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.