2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم ولی تنها پاتختی که رفتم برا اجی کوچیکم بود کلا برا هیچکسو نرفتم صدتا زن فضول جمع میشن میرن ...

اره😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

توجه کردین هممون بدمون میاد از این چیزا ولی هممون داریم انجامشون میدیم سفت و سخت

من انجامش نمیدم حتی عصری با مادرم سر این موضوع بحثمم شد پارسال که اولین یلدای خواهرم بود کلی بریز بپاش کرد طلا خرید امسالم باز سال دومه میگفت زشته باید ببرم میوه خریدیم درشت نیستن بابات نمیبره عوض کنه منم گفتم جمع کن دیگه مادر من  میوه درشت نیست احیل ۴ مغز نیست  چخبره 😑 همچنان قانع نشد و بحث کش دار شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

انقدر زیاده نمی‌دونم از کجا شروع کنم ختنه سرور جشن تعیین جنسیت دیگه جونم برات بگه عروس کشون بازدید از جهیزیه عروس رسم دستمال که بدترینشه

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
خونواده ها کجا بودن شما تاپیک تازه عروسای سایتو بخونیه هفته اس دعواس سر اینکه شوهرشون اونطوری که بای ...

بعضیا انگار طلب دارن.

به نظرم آدم عاشق اینکارا نمیکنه.

به نظر من که شرایط خدایی خیلی سخت شده دیگه در توان خانواده ها نیس

کجای کارین دوستان من یه چیزی شنیدم اگه بگم پشم ،کرک ، برگ ،مو ... واستون نمیمونه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

شب چله و عید نوروز از مسخره ترین رسوم ایرانی هستند. ضمنا من برای اینکه فاصله ام با شما حفظ بشه می‌خوام اسم خودم رو بذارم دستشویی

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

میگم یه سوال اگر یکی ازدواج کنه بگه نمیخام پاتختی بگیرم زشتهچ

شب عروسی کادو براش جمع میکنن تو همون تالار

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊